Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Kobasicijada
  • 17.02.2022. 10:00

38. Kobasicijada: Promocija u Novom Sadu, manifestacija u Turiji

Nakon što su pre devet godina oborili svetski rekord, organizatorsi turijske kobasicijade prave promociju svog proizvoda u Novom Sadu u petak 18. februara, pred zvanični festival poslednjeg vikenda ovog meseca.

Foto: Verica Matić
  • 170
  • 53
  • 0

Organizatori 38. Kobasicijade po redu, najavljuju promociju svog proizvoda u Novom Sadu u petak 18. februar. Sveže, sušene i roštilj kobasice iz Turije, kako kažu, biće ponuđene Novosađanima po promotivnim cenama, ali ovoga puta sa oznakom "Najbolje iz Vojvodine".

"Nakon što smo pre devet godina oborili Ginisov rekord, sada smo zasluženo dobili i ovu etiketu. Kobasicijada u Turiji je jedan od najvećih i najboljih turističko gastronomskih manifestacija u Srbiji. Već od osam sati ujutro, naše mesarske kućice biće na Trgu republike, pored Riblje pijace, a cilj nam je da zamirišimo centar grada i pozovemo što više Novosađana da dođu poslednjeg vikenda u Turiju i budu naši dragi gosti", pozivaju na svom zvaničnom sajtu.

Ove godine prave kobasicu dugu 2.038 metara, a organizovaće i takmičenje u pravljenju ovog delikatesa.

Program zvanične manifestacije u Turiji, koja će se održati od 25. do 27. februara, sadržaće takmičenje u pravljenju, zatim brzom jedenju kobasice, a najavljuju se i koncerti Zorule i velikog tamburaškog orkestra, kudova i Saše Matića.


Tagovi

Kobasicijada Turija Rekord Novi Sad Promocija


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...