Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Jadranski sajam
  • 20.01.2020. 13:00
  • Budva

46. Sajam hrane i 29. Međunarodni sajam turizma u Budvi

U Budvi se od 19. do 21. marta održavaju dva sajma koji se međusobno i nadopunjuju.

Foto: Jadranski sajam
  • 107
  • 4
  • 0

Tradicionalni, već 46. Sajam hrane u Budvi (Crna Gora) održaće se od 19. do 21. marta. Ova izložba prehrambene industrije, poljoprivrede i pratećih delatnosti, predstavlja poslovnu platformu za plasman i promociju proizvoda i usluga.

Ovaj sajam prepoznatljiv je po promotivnim i komercijalnim rezultatima izlagača iz područja poljoprivredne proizvodnje, prehrambene industrije, mediteranskih kultura, alkoholnih i bezalkoholnih pića, prerade ribe, industrije kafe, maslinovog ulja, pčelarstva i medarstva, organske hrane i konditorske industrije.

Najstarija manifestacija u organizaciji Jadranskog sajma, odobrena od strane Globalne sajamske asocijacije kao UFI Approved Event, u kontinuitetu doprinosi uspostavljanju jakih i dinamičnih privrednih veza i aktivnosti između poslovnih subjekata i partnera na međunarodnom nivou, poručuju organizatori. 

Paralelno sa 46. Sajmom hrane, održaće se i 29. Međunarodni sajam turizma i 25. Sajam ekologije što predstavlja priliku izlagačima da iskoriste prednosti sinergije sajamskih platformi, zaključuju organizatori.


Tagovi

Sajam hrane Budva Sajam turizma Prehrambena industrija Poslovna platforma


Autorka

Martina Pavlović

Više [+]

Martina je magistar agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.