Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Floraart
  • 26.05.2018. 09:15

53. međunarodna vrtna izložba Floraart

Na ovogodišnjoj cvetnoj izložbi predstaviće se više od 220 izlagača.

Foto: Facebook/Floraart - Međunarodna vrtna izložba
  • 199
  • 8
  • 0

53. međunarodna vrtna izložba Floraart otvara se u ponedeljak 28. maja na zagrebačkom Bundeku. Svečano otvaranje će početi u izložbenom šatoru u 13 sati, a sat vremena ranije, tačno u podne, na istočnoj strani jezera, vodiće se panel rasprava "Vrt u srcu: od stvarnosti do umetnosti". Koliko su vrt i cveće obeležili njihov posao, ali i lični život, govoriće i gosti manifestacije. 

Na izložbenom prostoru Parka Bundek, gde se Floraart održava od 2006. godine, na više od 300.000 m2 otvorenog prostora i 2.000 m2 zatvorenog prostora, svake godine se predstavi više od 200 izlagača iz zemlje domaćina i oko 10 inostranih izlagača. Manifestacija će biti otvorena do 3. juna

U sklopu izložbe održavaju se brojne promocije i različita tematska predavanja namenjena posetiocima. Važan deo izložbe su Takmičenje izlagača, Kup florista, Takmičenje za najlepši kućni vrt  i Međunarodno takmičenje učenika srednjih škola. U sklopu Floraarta tradicionalno se organizuje i prigodna prodaja cveća i sadnica.

Ulaz je besplatan, a više o Floraartu pročitajte ovde.


Tagovi

Floraart Hortikultura Zagreb


Autorka

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednik je portala Agroklub i donosi najnovije vesti iz sveta poljoprivrede!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dan kod dede na farmi i igranje sa telićima. :)