Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IAAS
  • 07.06.2018. 15:00

61. Svetski kongres IAAS okuplja mlade iz regiona

"Na ovom događaju dobijamo priliku da pokažemo u kakvom je položaju naša zemlja što se tiče poljoprivrede i trudimo se da olakšamo usvajanje novih znanja mladima, koji to žele, ali su sprečeni zbog nedovoljnih resursa svoje zemlje", kaže predsednica IAAS-a Srbija, Vesna Radić. 

Foto: IAAS Hrvatska
  • 225
  • 10
  • 0

61. Svetski kongresa IAAS (Međunarodno udruženje studenata agronomije i srodnih nauka), ove godine će biti održan u Hrvatskoj. Očekuje se učestvovanje preko 100 domaćih i stranih studenata na tri lokacije: Zagreb, Istra i Severna Dalmacija.

Kongres će se održati od 13. do 31. jula 2018. godine. Svečano otvarenje i prvi deo Kongresa biće na Agronomskom fakultetu Univerziteta u Zagrebu, dok će stručni deo biti sastavljen od stručno-obrazovnih poseta i radionica u Istri i Severnoj Dalmaciji. Glavni cilj Kongresa je umrežavanje studenata, razmena znanja i iskustava radi povećanja prepoznatljivosti struke i zapošljavanja studenata agronomije.

"Ovaj Kongres gledam kao poruku svima da mladi u poljoprivrednom sektoru imaju ideje, želju za radom i sposobnosti da postignu nešto, što je u današnje vreme retka pozitivna slika naše poljoprivrede", kaže koordinato za odnose sa javnošću i potpredsednica za komunikacije IAAS Hrvatska Manuela Vukić.

I predstavnici Srbije na Kongresu

Kongresu se raduju i kolege iz Srbije. "Od Svetskog kongresa u Hrvatskoj očekujem da ću u potpunosti doživeti IAAS na način na koji su mi to prenijele starije kolege. Da ću ovog puta na jednom dogašaju stvarno upoznati kolege iz celog sveta i sresti prijatelje koje sam upoznala tokom prethodnih sastanaka. Razmena kultura i iskustava je nešto što me je na početku privuklo da postanem član jedne od najvećih svetskih studentskih organizacija. Na ovom događaju dobijamo priliku da pokažemo u kakvom je položaju naša zemlja što se tiče poljoprivrede i trudimo se da olakšamo usvajanje novih znanja mladima, koji to žele, ali su sprečeni zbog nedovoljnih resursa svoje zemlje", komentarisala je predsednica IAAS-a Srbija, Vesna Radić. 

Ukoliko i Vi želite da budete deo ovog projekta, obratite se na iaascroatia@gmail.com.


Tagovi

IAAS Kongres Hrvatska Svetski kongres Vesna Radić Manuela Vukić


Autorka

Manuela Vukić

Više [+]

Manuela je studentica Animalnih znanosti na Agronomskom Fakultetu u Zagrebu te potpredsednica za komunikacije i program razmene u studentskoj udruzi IAAS Hrvatska. U slobodno vreme radi s konjima i uživa u prirodi.