Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Kozarska Dubica 2018
  • 28.08.2018. 09:00

8. Regionalni sajam privrede, poljoprivrede i turizma "Kozarska Dubica 2018" u septembru

Na sajmu poljoprivrede biće reči o projektima i dostupnim sredstvima za razvoj agrara.

Foto: Facebook/Turistička organizacija Kozarska Dubica
  • 171
  • 7
  • 0

Osmi Regionalni sajam privrede, poljoprivrede i turizma "Kozarska Dubica 2018" manifestacija je koja će okupiti brojne privredne subjekte iz Republike Srpske i BIH, ali i strane privredne subjekte, ekonomske stručnjake, članove regionalnih i državnih privrednih komora iz država u okruženju, najavili su organizatori.

Održaće se 28. i 29. septembra u Kozarskoj Dubici, u gradskoj Sportskoj dvorani. 

Regionalni sajam privrede od osnivanja beleži konstantan rast broja izlagača iz svih privrednih oblasti, sa namerom da se u narednim godinama specijalizuje na izlagače iz oblasti električne energije, građevinarstva, poljoprivrede, poslovnih zona kao investicionih potencijala regiona i turizma.

Centralne teme sajma 

Centralne teme sajma za 2018. godinu su investicioni projekti energetskog sektora i sektora rudarstva, kao i "zelene investicije", regionalni energetski projekti putem regionalne saradnje, regionalno napredovanje, poslovni sastanci kompanija celog regiona i saradnja po modelu javno-privatno partnerstvo.

Sajamske teme biće i obnovljivi izvori energije i ubrzani razvoj tržišta energije iz biomase, ali i energetska efikasnost, kao i novi pristup problematici finansiranja projekata i ESKO ugovori.

Paralelno i sajam poljoprivrede

Paralelno sa ovim sajmom biće održan sajam poljoprivrede, na kome će se izlagači, poljoprivredni proizvođači i lokalne zajednice upoznati sa trenutnim projektima i dostupnim sredstvima za razvoj agrara.

Predviđeni su i aktuelni stručni prateći i konferencijski programi, uz mogućnost učešća izlagača na temu razvoja poslovnih zona i privlačenja investicija u lokalne zajednice banjalučke regije.

Prijave za sajam traju do 8. septembra, a sve detaljne informacije možete pronaći na internet stranici sajma. 


Tagovi

Kozarska Dubica Sajam Zelene investicije


Autorka

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi baštovanka s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.