Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agraria
  • 13.11.2016. 10:00

Agraria - vodeći sajam poljoprivrede u Austriji

Vodeći austrijski sajam poljoprivrednih mašina i stočarstva, Agraria, održaće se od 30. novembra do 3. decembra u Welsu.

Foto: agraria.at
  • 151
  • 4
  • 0

Vodeći austrijski sajam poljoprivredne mehanizacije i stočarstva, Agraria, održaće se od 30. novembra do 3. decembra u Welsu. Reč je o sajmu koji posetiocima predstavlja najnovija dostignuća u poljoprivredi i šumarstvu, inovativne sisteme upravljanja i nove trendove u stočarstvu i proizvodnji hrane.

Potencijal ove sajamske manifestacije prepoznali su svi vodeći proizvođači i uvoznici poljoprivrednnih mašina kao platformu za predstavljanje najnovijih modela mašina, a sajam je postao centralno mesto susreta izlagača i kupaca u sektoru poljoprivrede.

Centralne teme Agrarie su tehnologija, oprema i pružanje usluga u modernom stočarstvu. Inovativno oglašavanje, specijalizovani forumi na temu poljoprivredne mehanizacije, izložbe i ocenjivanje visokokvalitetnih grla stoke kao i večernja događanja svrstavaju ovaj sajam među najvažnije događaje u poljoprivredi.

Foto: agraria.at


Autorka

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednik je portala Agroklub i donosi najnovije vesti iz sveta poljoprivrede!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Božanski cvetovi žutog narcisa.