Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agritechnica
  • 31.01.2021. 18:00
  • Hanover, Nemačka

Agritechnica 2021 - Hibridna, u dva izdanja

Prvo, digitalno izdanje održaće se u maju, a prava, velika Agritechnica trebalo bi da bude održana od 14. do 20. novembra 2021.

Foto: Vedran Stapić
  • 115
  • 7
  • 0

Agritechnica je najveći svetski sajam poljomehanizacije, broj jedan za sve koji se bave ovim poslom, a svake druge godine održava se u nemačkom gradu Hanoveru. Na redu je izazovna 2021. 

Pod motom "Zelena efikasnost - nadahnuta rešenjima" sajam će biti organizovan u dva navrata. 

Prvo, digitalno izdanje održaće se u maju ove godine. Izlagači će na multimedijalnoj platformi predstaviti svoje proizvode, susresti s potencijalnim kupcima, tamo će se sprovoditi obuke za trgovce i distributere, konferencije za medije i drugi slični sadržaji u vezi sa poljoprivrednim sektorom. Još uvek nije poznat datum, ali sve informacije možete pratiti ovde

Organizatori tvrde kako je platforma jednostavna za upotrebu, iako su i sami svesni da je lično iskustvo fizičke posete sajmu u Hanoveru nezamenjivo.  

S nadom da će se situacija oko SARS-CoV-2 do novembra stabilizovati, rezervirali su datum. Tako bi se Agritechnica "uživo" uz sve epidemiološke mere trebalo da se održi od 14. do 20.11.2021. 

Već sada upozoravaju izlagače da svoje štandove oblikuju što je moguće otvorenije kako bi posetioci imali dobar pregled uz obaveznu fizičku distancu. Misli se i na ulaznice kako broj zainteresovanih ne bi premašio maksimalan broj tokom sajma. 

To verojatno znači kako u ovom izdanju sajam sigurno neće dostići dosadašnje, impresivne brojeve. Setimo se poslednjeg održanog, 2019. Tada je sajam posetilo više od 2.800 izlagača od čega 62 odsto internacionalnih, iz čak 53 različite zemlje, a posetioca je bilo oko 450.000. 


Tagovi

Agritechnica 2021 Sajam Digitalno izdanje


Autorka

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi baštovanka s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.