Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro Belgrade
  • 18.12.2023. 13:30
  • Grad Beograd, Beograd

"Agro Belgrade 2024" će se održati od 25. do 27. januara

Na sajmu će se predstaviti i kompanije, proizvođači voća i povrća koji pozivaju mala i srednja gazdinstva u cilju sklapanja kooperantskih modela saradnje i zajedničkog nastupa na velikim tržištima.

Foto: Agro Belgrade
  • 194
  • 19
  • 0

Međunarodni sajam voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva Agro Belgrade 2024, biće održan od 25. do 27. januara na Beogradskom sajmu, stoji na njihovom sajtu. Ovaj vodeći regionalni sajamsko-konferencijski događaj predstavlja mesto poslovnih prilika, sticanja znanja i povezivanja proizvođača svežeg, smrznutog i prerađenog voća, povrća i grožđa, kupaca, distributera i predstavnika maloprodajnih lanaca, potom proizvođača poljoprivredne mehanizacije i opreme, rasadnika, semenskih i hemijskih kuća, kao i drugih kompanija i stručnjaka iz industrije.

Sajamski deo je rezervisan za preko 500 izlagača, uključujući najveće svetske kompanije, dok će se konferencijski program baviti perspektivama i aktuelnim izazovima tržišta, proizvodnji voća i povrća bez ostataka pesticida, transportom voća na strana tržišta, modelima finansiranja, udruživanjem kao i tehničkim i digitalnim dostignućima u agraru.

Na sajmu će se predstaviti i kompanije, proizvođači voća i povrća

Drugog dana sajma, biće organizovani poslovni sastanci (B2B), gde će domaći i regionalni proizvođači voća i povrća imati priliku da predstave svoju ponudu inostranim i domaćim kupcima.

Na sajmu će se predstaviti i kompanije, proizvođači voća i povrća koji pozivaju mala i srednja gazdinstva u cilju sklapanja kooperantskih modela saradnje i zajedničkog nastupa na velikim tržištima.

Pet godina održavanja

Agro Belgrade 2024 se organizuje uz podršku Projekta "Velika mala privreda" koji finansira USAID, Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije, Sekretarijata za poljoprivredu grada Beograda, Privredne Komore Srbije dok je prijatelj sajma Budimka.

Događaj skreće pažnju na potencijal proizvodnje i pruža odgovore na aktuelne izazove

Već petu godinu zaredom, događaj uspešno skreće pažnju Srbije i regiona, kao i međunarodnih kupaca na potencijal proizvodnje u industriji voća i povrća, na potrebu za integrisanjem na lokalnom i međunarodnom tržištu, istovremeno pružajući odgovore na aktuelne izazove sa kojima se industrija suočava.


Tagovi

Agro Belgrade Sajam voćarstva Povrtarstva i vinogradarstva Beogradski sajam Velika mala privreda Sajamsko-konferencijski događaj


Autor

Đorđe Lalić

Više [+]

Zaljubljenik u poljoprivrednu mehanizaciju i pionir agrarnog novinarstva