• Agro - Tech 2019
  • 25.06.2019. 11:00

Agro - Tech nudi najnovija rešenja za farme

Međunarodni sajam poljoprivrede i industrije AGRO - TECH u Minikovu (Minikow) u Poljskoj specijalna je izložba za poljoprivredne proizvođače i stručnjake. Ove godine održava se od 6. jula do 7. jula. 

Foto: www.dig-messen.de
  • 59
  • 3
  • 0

Međunarodni sajam poljoprivrede i industrije AGRO - TECH u Minikovu (Minikow) u Poljskoj specijalna je izložba za poljoprivredne proizvođače i stručnjake. Reč je o najvećoj poljoprivrednoj manifestaciji u severozapadnoj Poljskoj. Prema rečima organizatora, ovde poljoprivrednici mogu pronaći najnovija rešenja za svoje farme.

Ove godine održava se od 6. jula do 7. jula

Sajam čini nekoliko tematskih celina, a to su: poljoprivredni inženjering, životinje za uzgoj, postrojenja, obnovljiva energija, poljoprivredni objekti. Program je stručno prilagođen zahtevima poljoprivrednih proizvođača. Ovo se odražava u broju posetilaca, kojih je prošle godine bilo oko 30.000. Imali su priliku da vide najnovije trendove i inovacije koje je prikazalo oko 300 izlagača, na 12 hektara ukupne izložbene površine.


Tagovi

Agro - Tech Agrotech 2019 Poljoprivredni sajam Poljska


Autorka

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana Živanić, dipl.ing-master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbedne hrane.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

:-D