Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Forum
  • 02.12.2014. 15:04

Agrobiznis forum

Četvrti po redu Agrobiznis forum ima za cilj podizanje razine svesti o potencijalu poljoprivrede u Srbiji i njenom značaju uopšte.

  • 103
  • 3
  • 0

Četvrti po redu Agrobiznis forum održava se 8. i 9. decembra u Privrednoj komori Srbije, Terazije 23. Forum u organizaciji studentske organizacije AIESEC ima za cilj podizanje razine svesti o potencijalu poljoprivrede u Srbiji i njenom značaju uopšte.

Samo neki od panela na ovogodišnjem Agrobiznis forumu su: šanse Srbije na svetskom tržištu i plasiranje proizvoda, uticaj interneta na razvoj poljoprivrede, dobre i loše strane genetski modifikovane hrane, bezbednost hrane i uticaj hemijskih preparata na hranu.

Cilj ovogodišnjeg foruma je podizanje svesti mladima o potencijalu koji poljoprivreda ima i da im se pruži prilika da stupe u kontakt sa stručnjacima, kako bi saznali nešto više o ovoj perspektivnoj grani gospodarstva. Drugog dana Foruma, 9. decembra, održaće se Sajam tvrtki gde će mladi dobiti informacije kako razvijati posao ili dobiti šansu za praksu u nekoj od tvrtki.


Tagovi

Agrobiznis forum Privredna komora Srbije AIESEC Genetski modificirana hrana Sigurnost hrane Posao