Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austro Diesel
  • 29.04.2022. 10:45
  • Beč, Austrija

Austro Diesel obeležio 40 godina rada, Farmous 40!

Austro Disel je tržišni put započeo 1982., a danas igra važnu ulogu u 10 zemalja srednje i istočne Evrope u kojima "sukreira" budućnost popularnog "Ferdže".

Foto: Vedran Stapić
  • 122
  • 8
  • 0

U kongresnom centru "Marx Halle" u glavnom gradu Austrije, zastupnik Massey Ferguson mehanizacije za naše tržište, Austro Diesel, obeležio je 40 godina rada.

Pod sloganom "Farmous 40!", zajedno sa brojnim poslovnim partnerima osvrnuli su se na protekle četiri decenije delovanja, ali otkrili i deo ambicija.

Ova kompanija svoj je tržišni put započela 1982., a danas igra važnu ulogu u 10 zemalja srednje i istočne Evrope u kojima "sukreira" budućnost popularnog "Ferdže" koji u 2022. obeležava 175 godina od svog osnivanja.

"Danas 50.000 traktora i 2.000 Massey Ferguson kombajna radi na ovim tržištima", rekao je Džoan Gram, i naglasio da je njihova uloga da brinu da njihovi vlasnici budu zadovoljni i uspešni poljoprivrednici. 

U ova krizna vremena nastoje da povećaju broj dobavljača delova za mašine i ojačaju službu nabavke. Plan im je i da što više komponenti koje koriste u izradi mehanizacije imaju u sopstvenoj produkciji.

"Nismo stopirali proizvodnju, želimo što više traktora da isporučujemo poljoprivrednicima. Mi ne postojimo bez poljoprivrednika, oni su centar naše strategije", poručio je Gram naglasivši da je raspoloživost ključna reč njihovog poslovanja. 

"Kupac mora da može da se osloni na našu reč, u njemu je tajna našeg uspeha", zaključio je prvi čovek Austro Diesel-a u svom izlaganju pred više od 400 zvanica okupljenih za ovu priliku juče, 28. aprila u Beču.


Foto prilog


Tagovi

Farmous 40 Austro Diesel Massey Ferguson Austrija Džoan Gram


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Vedran je jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rešenja, a s vremena na vreme, u trenucima inspiracije, nešto i napiše. :)


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U dvorištu Vinete Šinke, domaćice iz Knjaževca koja već par godina pravi najukusnije namaze i džemove od raznih vrsta voća, ali i cveća. Uskoro na Agroklub-u!