Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poslovni susreti
  • 25.04.2016. 12:00

B2B@EUSAIR Forum 2016

Evropska mreža preduzetništva u Srbiji - Privredna komora Srbije u saradnji sa Hrvatskom gospodarskom komorom organizuje međunarodne poslovne susrete - B2B@EUSAIR Forum 2016.

  • 124
  • 5
  • 0

Evropska mreža preduzetništva u Srbiji - Privredna komora Srbije u saradnji sa Hrvatskom gospodarskom komorom organizuje međunarodne poslovne susrete - B2B@EUSAIR Forum 2016 koji će se održati u okviru 1. Godišnjeg foruma Strategije EU za Jadransko jonsku regiju (EUSAIR), 12. maja 2016. godine u hotelu Valamar Lacroma u Dubrovniku.

Osnovna ciljna grupa su mala i srednja preduzeća i predstavnici klastera u oblasti turizma, diversifikacije turističkih proizvoda i usluga, inovacija u turizmu, produženja turističke sezone, efikasnijeg korišćenja sredstava iz EU fondova, međusektorskog pristupa turizmu - IKT, energetska efikasnost, zdravlje, akvakulture (uzgoj ribe i školjki), kao i pomorske industrije, pomorske biotehnologije, istraživanja i razvoja.

Učešće na događaju je besplatno, a učesnici sami finansiraju troškove prevoza i smeštaja u Dubrovniku.

Registraciju za učešće na B2B@EUSAIR Forum 2016 možete izvršiti ovde najkasnije do 3. maja 2016. godine. Osoba za kontakt je Jelena Babić, telefon: 011-33-00-932, jelena.babic@pks.rs.

Detaljan program i poziv nalaze se u prilogu članka.


Dokumenti


Tagovi

Međunarodni poslovni susreti Forum Strategija EU EUSAIR EU fondovi