Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Garden & Lifstyle 2019
  • 26.04.2019. 11:00

Bašta & Lifstyle 2019 - Kombinacija korisnog i zadovoljstva

“Garden & Lifesyle 2019”, održaće se od 10. do 12. maja, u Međunarodnom izložbenom centru Kipsala u Rigi. Manifestacija nudi širok asortiman robe, korisne seminare i edukacije, takmičenja kao i trodnevni festival. 

Foto: BT1
  • 68
  • 2
  • 0

“Garden & Lifesyle 2019”, održaće se od 10. do 12. maja, u Međunarodnom izložbenom centru Kipsala u Rigi. Manifestacija nudi širok asortiman robe, korisne seminare i edukacije, takmičenja kao i trodnevni festival.  Na ovom mestu moćićete da kombinujte korisno sa zadovoljstvom.

Posetioci će moći da se upoznaju sa različitim proizvodima za baštovanstvo. Tri dana u Kipsali vladaće prava atmosfera prolećnog odmora.

Na izložbi "Vrt i životni stil 2019" biće predstavljena raznovrsna ponuda sadnica i semena, đubriva, sredstava za poboljšanje zemljišta i zaštite bilja, baštenskog alata, sistema za navodnjavanje, baštenske opreme, plastenika i još mnogo toga za rad u bašti. Iskusni stručnjaci rećiće vam kako da se pravilno brinete o svojim biljkama, kako bi one bile zdravije i davale dobre prinose.

Više od 100 kompanija iz Letonije, Litvanije, Estonije i Poljske učestvovaće na ovoj manifestaciji.

Izložba za posetioce otvorena je 10. maja od 12 do 18 sati, 11. maja od 10 do 18 sati i 12. maja od 10 do 16 sati.

Cena ulaznice je dva evra, a porodična karta koja uključuje dve odrasle osobe i dvoje dece do 18 godina starosti, iznosi 5 evra. Deca do sedam godina imaju besplatan ulaz, a cena za parking je dva evra.

Više informacija možete pronaći na sledećem linku.


Tagovi

Garden & Lifestyle Kipsala Riga Letonija Sajmovi Bašta Hortikultura


Autor

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana Živanić, dipl.ing-master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbedne hrane.