Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Belgrade Food Show
  • 12.10.2018. 11:00

Belgrade Food Show - promocija srpske hrane

Belgrade Food Show je jedinstveni biznis događaj - kombinacija sajma viskokvalitetne hrane i pića, edukativne konferencije i prilike za susrete sa kupcima.

Foto: Belgrade Food Show
  • 254
  • 11
  • 0

Jedinstveni biznis događaj - kombinacija sajma viskokvalitetne hrane i pića, edukativne konferencije i prilike za susrete sa kupcima, Belgrade Food Show, biće organizovan zahavljujući Asocijaciji za promociju srpske hrane. Cilj je da se Srbija pozicionira kao lider u regionu Jugoistočne Evrope u ovoj industriji.

U hotelu Crowne Plaza u Beogradu, 5. i 6. novembra, okupiće se domaći i regionalni proizvođači, kupci i distributeri visokokvalitetnih prehrambenih proizvoda. Na konferenciji, kroz učešće eminentnih evropskih i domacih stručnjaka i kompanija, moći će da se sazna više o novim svetskim i regionalnim trendovima i načinu poslovanja na različitim tržištima. 

Zainteresovani izlagači i posetioci imaju priliku da se prijave putem oficijalnog sajta www.belgradefoodshow.rs, gde možete da potražite i program.

"Belgrade Food Show je dugo očekivana prilika za predstavnike industrije da steknu nova znanja i predstave svoje jedinstvene proizvode. Ovo je prvi događaj ove vrste, a broj kompanija koje mogu da učestvuju je ograničen. Trenutno, prednost imaju kompanije koje izvoze ili su spremne za izvoz viskokvalitetnih proizvoda od voća i povrća, inovativnih mlečnih proizvoda i premijum mesnih proizvoda", rekao je Robert Čoban, predstavnik Asocijacije za promociju srpske hrane. 


Tagovi

Belgrade Food Show 2018 Promocija srpske hrane Prehrambena industrija