Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam vina
  • 23.03.2022. 14:00

Beowine - Međunarodni sajam vina u Beogradu 25. i 26. marta

Vinska publika će moći da se edukuje o novim trendovima u regionalnom i globalnom vinarstvu, da isproba aktuelne berbe velikog broja proizvođača i uspostavi nove poslovne kontakte.

Foto: Facebook/BeoWine
  • 72
  • 23
  • 0

Sada već uveliko poznati Međunarodni sajam vina Beowine, ove godine održaće se 25. i 26. marta u Hali 3 Beogradskog sajma.

Beowine je manifestacija na kojoj se predstavlja jedna od najekspanzivnijih industrijskih grana u Srbiji - proizvodnja i distribucija vina. Na Sajmu vina se promoviše i vinski turizam, a održava se istovremeno sa Sajmom turizma, jednim od najatraktivnijih i najposećenijih sajmova u regionu, ističe se na zvaničnom fejsbuk profilu.

Sajam okuplja vodeće proizvođače i ljubitelje dobrog vina. Vinska publika će moći da se edukuje o novim trendovima u regionalnom i globalnom vinarstvu, da isproba aktuelne berbe velikog broja proizvođača i uspostavi nove poslovne kontakte.

Svi zainteresovani posetioci moći će da obiđu ovu manifestaciju u periodu od 10 do 19h, gde je pojedinačna ulaznica 400 dinara, a grupna 300.


Tagovi

Beowine Sajam vina Međunarodni sajam Beogradski sajam


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...