Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vinska manifestacija
  • 03.02.2015. 09:00

BeoWine - svetski vinari na jednom mestu

Najbolji domaći, regionalni i svetski vinari predstaviće bogatu ponudu vina na poznatoj vinskoj manifestaciji - BeoWine 2015.

  • 63
  • 2
  • 0

U organizaciji Beogradskog sajma uz suorganizaciju Udruženja Vivis te Privrednog društva Srpsko vino, u Beogradu će se od 19. do 22. februara 2015. godine, održati još jedan, 6. međunarodni sajam vina, BeoWine fair 2015.

Proizvodnja i distribucija vina jedna je od najekspanzivnijih industrijskih grana u Srbiji, a na Beogradskom se sajmu uspešno predstavlja od 2010. godine. BeoWine na jednom mestu okuplja domaće, regionalne ali i svetske vinare, vinske podrume, kuće vina te distributere ovog pića bogova.

Kao sastavni deo Sajma, svake se godine održava takmičenje za najbolje domaće vino, najbolje vino Sajma, a za titulu najboljeg i ove će se godine boriti vrhunski somelieri. Nezaobilazan deo ove manifestacije je i aukcijska prodaja vina, a na štandovima izlagača svakodnevno će biti organizovane brojne degustacije.

Održavanje ove manifestacije istovremeno sa Sajmom turizma, najatraktivnijim i jednim od najposećenijih sajmova, jasno govori o značaju ovog događaja i u turističkoj privredi. Podatak o preko 100 izlagača i više od 60.000 posetilaca, jasan je pokazatelj kontinuirane tendencije rasta ove poznate vinske manifestacije.


Tagovi

Aukcijska prodaja BeoWine Beogradski sajam Proizvodnja i distribucija vina Domaće vino Vrhunski somelieri Piće bogova Udruženje Vivis Privredno društvo Srpsko vino Svetski vinari Međunarodni sajam vina

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Cvetna pijaca održava se danas (5.4.) i sutra (6.4.) na platou ispred "Spens"-a u Novom Sadu. Svakog idućeg petka i subote tokom aprila ovde ćete moći da pronađete cveće, sadnice, med, opremu za hortikulturu.