Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Privredna komora Srbije
  • 04.05.2016. 14:00

Besplatna obuka u oblasti organske proizvodnje

Besplatna teorijska i praktična obuka u oblasti organske proizvodnje održaće se od 9. do 12. maja u prostorijama Privredne komore Beograd.

  • 2.858
  • 145
  • 0

Uprava za poljoprivredu Sekretarijata za privredu grada Beograda, u saradnji sa Privrednom komorom Beograda organizuje, od 9. do 12. maja 2016. godine, besplatnu teorijsku i praktičnu obuku u oblasti organske proizvodnje u okviru projekta transfera znanja i razvoja savetodavstva. Obuka će se održati u prostorijama Privredne komore Beograd u Ulici kneza Miloša 12.

Osnovni ciljevi obuke su povećanje dostupnosti i kvaliteta znanja u oblasti organske proizvodnje, poboljšanje obrazovne strukture radne snage na gazdinstvima, kao i jačanje kapaciteta za prihvatanje znanja razvijanjem svesti i motivisanosti za obrazovanje poljoprivrednih proizvođača. Obuka obuhvata tri dana teorijske i jedan dan praktične obuke.

Predavanja će pokriti teme kao što su: podsticaji u organskoj proizvodnji, započinjanje proizvodnje, inspekcija i sertifikacija, kontrola sertifikacije, važnost uloge izbora sorti i pridržavanje plodoreda, obeležavanje, skladištenje, prevoz i promet organskih proizvoda. Zanimljiva tema biće i izrada biznis plana za poljoprivredna gazdinstva i finansiranje projekata.

Detaljan program možete naći u prilogu članka, a dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti putem telefona Uprave za poljoprivredu 011 -7157-831; 011-7157-403 ili Udruženja poljoprivrede i prehrambene industrije 011-2642-483.

Foto:bigstockphotos.com;alexraths


Dokumenti


Izvori

Privredna komora Beograd


Tagovi

Privredna komora Beograd Praktična obuka Organska proizvodnja Besplatna obuka Organski proizvođači

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U dvorištu Vinete Šinke, domaćice iz Knjaževca koja već par godina pravi najukusnije namaze i džemove od raznih vrsta voća, ali i cveća. Uskoro na Agroklub-u!