Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Biofach 2019
  • 09.01.2019. 13:15

Biofach - nemački sajam ekološki proizvedene hrane u februaru

Jubilarno 30. izdanje Biofach 2019. održava se u Nirnbergu u Nemačkoj.

Foto: Facebook/BIOFACH
  • 112
  • 4
  • 0

Jubilarno 30. izdanje Biofach 2019. održava se u Nirnbergu u Nemačkoj. To je mesto je gde ljudi dopunjuju i nadograđuju, dele i još više osveštavaju svoje zanimanje o ekološki proizvedenoj hrani, i tako još od 1990. godine.

Ove godine od 13. do 16. februara na Sajmu se očekuje više od 2.400 ekoloških izlagača iz celog sveta. Biofach 2019. tako pruža savršenu priliku za konsultacije sa stručnjacima, kako bi proizvođači i dalje ostali inspirisani za ovakav vid proizvodnje i upoznali se sa najnovijim trendovima u ovom području.

Posetioci će tako proširiti svoja znanja kroz mnogobrojna stručna predavanja, susresti se sa novim idejama, primerima dobre prakse, upoznati druge eko proizvođače i razmeniti mišljenja i iskustva.


Tagovi

Biofach 2019 Ekološki proizvedena hrana Nirnberg Sajam


Autorka

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednik je portala Agroklub i donosi najnovije vesti iz sveta poljoprivrede!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić