Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austro Diesel
  • 10.05.2016. 15:00

Bogata MF ponuda na Novosadskom sajmu

Serija MF 7700 ujedinjuje tehnologiju sa jednostavnom i robusnom konstrukcijom za znatno poboljšanje produktivnosti uz istovremeno smanjenu potrošnju goriva i nisku emisiju izduvnih gasova.

  • 1.062
  • 51
  • 0

Bliži nam se 83. Poljoprivredni međunarodni sajam u Novom Sadu koji će i ove godine okupiti brojne izlagače koji će imati priliku da prezentuju posetiocima svoje proizvode i poslovne novitete. Osim susreta sa izlagačima posetioci će moći da prisustvuju i brojnim prezentacijama, predavanjima, okruglim stolovima i konferencijama.

Na Poljoprivrednom sajmu izlaže i kompanija Austro Diesel, generalni zastupnik vodećih proizvođača traktora Massey Ferguson za Balkan, koja će posetiocima predstaviti bogatu ponudu traktora i kombajna. Ljubitelji poljoprivredne mehanizacije imaće priliku da vide i upoznaju se sa karakteristikama izloženih mašina najsavremenije tehnologije, ali će moći i da ih isprobaju.

Austro Diesel izložbeni asortiman na sajmu:

U Novom Sadu isprobajte MF 7700

Austro Diesel će na sajmu u Novom Sadu, između ostalog, predstaviti i novitete. Naime, radi se o seriji MF 7700 koja ujedinjuje tehnologiju s jednostavnom i robusnom konstrukcijom za znatno poboljšanje produktivnosti uz istovremeno smanjenu potrošnju goriva i nisku emisiju izduvnih gasova.

Brojni noviteti i detaljna poboljšanja poput novog vešanja prednje osovine, proširenih opcija hidrauličnog sistema, novih funkcija menjača i dorađenih kabina čine od serije 7700 savršenog partnera.

Motor AGCO Power

Motor AGCO Power

Motori AGCO Power zapremnine 6.6 i 7.4 litara ispunjavaju najnoviju normu Tier 4 Final. Zahvaljujući efikasnom korišćenju SCR tehnologije, koju je Massey Ferguson uveo u poljoprivrednu mehanizaciju, sistem pročišćavanja izduvnih gasova ne zahteva nikakvo održavanje. Svi motori serije 7700 sa šest cilindara serijski po potrebi pružaju 25 KS više snage.

AGCO Power koncept motora ugrađuje se u traktore Massey Ferguson već nekoliko godina te je ovo do danas najefikasniji koncept motora kada je reč o uštedi goriva. Dobro promišljen dizajn pojedinih komponenti i hladnjaka optimalno poboljšava učinkovitost, a potrebno servisiranje istovremeno je svedeno na minimum.

Menjač sa funkcijom za jednostavnu upotrebu

Menjači Dyna-4 i Dyna-6 s funkcijom Motor-Power-Management vrlo su jednostavni za upotrebu. Svim funkcijama možete pristupiti jednostavno bez pritiskanja spojnice, a podatke o odabranoj grupi i stepenu prenosa možete pročitati na tabli sa instrumentima. Sistemi Dyna-VT i DTM funkcionišuu uz najvišu efikasnost i istovremeno garantuju ravnomernu vožnju i smanjenu potrošnju goriva.

Panoramska kabina

Kontrolna tabla

Panoramska kabina sa produženim vetrobranskim staklom, bočnim prozorima na otvaranje i brojnim poboljšanjima. Slobodan odabir raznih upravljačkih palica i naslona za ruku, novi upravljački elementi u desnom uglu, nova ploča sa instrumentima, SIS zaslonom (zaslon za podešavanja i informacije) i konzolom te oprema sa sistemom Datatronic CCD.

Kabine su dostupne sa modelom s konvencionalnom mehaničkom varijantom ili potpuno novom aktivnom amortizacijom kabine (raspoloživo od kraja 2015.,). Sve ove funkcije za vozača znače manje stresa, veću udobnost i na kraju veću produktivnost. Što je duže vreme upotrebe, to je veća korist.

Kako biste saznali više o samim modelima posetite kompaniju Austro Diesel na novosadskom sajmu poljoprivrede ili ih kontaktirajte na dole navedene kontakte.


Tagovi

83. oljoprivredni sajam Novi Sad Austro Diesel Massey Ferguson MF 3630 MF 5609 MF 5611 D6 Topline MF 7715 DVT Efficient MF 7726 D6 Euroline MF 8732 DVT Exclusive (VFT) MF 7700 AGCO Dyna-4 Dyna-6


Partner