Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AGRA 2023
  • 21.01.2023. 15:00

Bugarska AGRA - trgovačka arena za agrobiznis jugoistočne Evrope

Od 21. do 25. februra u Bugarskoj se održava prestižna sajamska manifestacija, a ove godine u fokusu je precizna poljoprivreda.

Foto: AGRA
  • 207
  • 24
  • 0

Međunarodna poljoprivredna izložba AGRA 2023 održava se od 21. do 25. februara 2023. godine u bugarskom gradu Plovdivu. Svojevrsna je trgovačka arena za agrobiznis u jugoistočnoj Evropi koja pokriva sve aspekte i sektore agrara.

Obuhvata nauku, praktičan rad, tehnologije, opremu, proizvode, inovacije i usluge. Tamo se predstavljaju najnovija dostignuća nauke i poslovanja najkorisnija za poljoprivrednike i profesionalce.

U prošlom izdanju, 2022. godine učestvovalo je 400 izlagača iz 22 zemlje. Na više od 35.000 m² nalazi se pet paviljona, a uključene su i spoljne površine. Sajam je obišlo više od 42.000 posetilaca.

Fokus na preciznoj poljoprivredi

Ovogodišnja manifestacija ima u fokusu razvoj sektora i preciznu poljoprivredu. Mesto je za razmenu ideja i iskustava. Posebna pažnja biće posvećena savremenim tehnologijama u agraru i inovacijama, prvenstveno automatizaciji i digitalizaciji.

Mesto za povezivanje i pronalaženje novih tržišta

Učesnici i posetioci će moći da vide modernu mehanizaciju, nove materijale, sorte, rase, dobiti informacije o proizvodima i uslugama.

Cena redovne ulaznice je 10 leva (5,11 evra), a ulaznice s popustom za penzionere, osobe s invaliditetom i studente je šest leva (3,07 evra). Dnevna cena parkinga je devet leva (4,60 evra).

Sajam je otvoren od devet do 18 sati, a izlagači imaju čitav niz popusta i pogodnosti. 

Više informacija potražite na ovom linku

A kako je Agra izgledala prošle godine, pogledajte u galeriji ispod teksta.


Foto prilog


Tagovi

AGRA2023 Bugarska Plovdiv Sajamska manifestacija Precizna poljoprivreda


Autorka

Ranka Vojnović

Više [+]

Ranka je diplomirani inženjer poljoprivrede sa dugogodišnjim iskustvom u povrtarstvu, zaljubljenik u organsku poljoprivredu i druge oblike alternativne poljoprivrede poput biodinamike i permakulture.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dan kod dede na farmi i igranje sa telićima. :)