Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Gastronomski festival
  • 24.01.2020. 13:00
  • Grad Beograd, Beograd

Čalabrc Food Fest ove nedelje u Beogradu

U Beogradu će u nedelju, 26. januara, biti održan gastronomski festival, Čalabrc Food Fest, u ambijentu Karbon. Hranu će pripremati poznata imena domaćeg gastro - blogerskog sveta.

Foto: Fjesbuk/Čalabrc Food Fest
  • 266
  • 12
  • 0

Gastronomski događaj, Čalabrc Food Fest, održaće se u Beogradu, 26. januara 2020. godine, od 15 do 22 sata, u ambijentu Karbon, Severni bulevar 6a, Beograd. Organizatori su na ovaj način nastojali da posetiocima predstave tzv. ulični trend (street food trend) i njegovu mogućnost širenja u restorane.

Posetioci će moći na jednom mestu da se upoznaju sa velikim brojem odabranih proizvođača. Takođe, postoji i opcija učestvovanja u spremanju specijaliteta, od proizvoda koji će se taj dan naći u ponudi.

Za sve koji budu prisutni na ovom jedinstvenu događaju, hranu će pripremati poznata imena domaćeg gastro - blogerskog sveta.

Novi životni stil?

Predstojeća manifestacija je nešto više od prezentacije i pripreme različitih jela. Dobra atmosfera koja je zagarantovana u otvorenoj kuhinji festivala, promena je koju organizatori žele da izazovu u načinu komunikacije, gastronomije, kao i proizvođača dobre domaće hrane.

Lokalna, tradicionalna, zdrava i pripremana od pažljivo biranih sastojaka je hrana kojoj može da se veruje i koja može da postane vaš novi životni stil, poručuju iz organizacije događaja.

Sa zalogajima koji će biti ponuđeni na festivalu, upoznaćete se sa idejom pametnog, ukusnog i zdravog obroka.


Tagovi

Gastronomski festival Čalabrc Food Fest Beograd Zdrav obrok Lokalna hrana Odabrani proizvođači Karbon Gastro - blogerski svet


Autor

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana Živanić, dipl.ing-master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbedne hrane.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Srećan vam Dan svete Julijana! :D Danas je običaj da se čovek dobro najede, a ko je sklon alkoholu, i dobro napije :D