Pored šušenice, tu su i ostali mesni proizvodi, prerađevine od mleka, proizvodi od voća i povrća, domaća radinost i stari zanati.
Turistička organizacija Caribrod 18. i 19. novembra u Dimitrovgradu organizuje izložbu dimljenog svinjskog mesa - "Dani caribrodske šušenice". Manifestacija se održava svake godine sredinom novembra i promoviše gastronomiju i tradicionalne ukuse ovog kraja, sa akcentom na šušenicu, odnosno dimljeno svinjsko meso.
Pored šušenice, tu su i ostali mesni proizvodi, prerađevine od mleka, proizvodi od voća i povrća, domaća radinost i stari zanati.
Nalaziće se i prodajni i izložbeni deo, uz bogat kulturno-zabavni program, stoji na sajtu Turističke organizacije Srbije.
Sve informacije oko prijave i cene iznajmljivanja štanda možete da dobijete na kontakt telefon 010/360873 ili u prostorijama Turističko informativnog centra svakog radnog dana.
Tagovi
Autor