Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Šušenica
  • 12.11.2023. 16:30
  • Pirotski okrug, Dimitrovgrad

"Dani caribrodske šušenice" 18. i 19. novembra u Dimitrovgradu

Pored šušenice, tu su i ostali mesni proizvodi, prerađevine od mleka, proizvodi od voća i povrća, domaća radinost i stari zanati.

Foto: FB/TO Caribrod
  • 87
  • 30
  • 0

Turistička organizacija Caribrod 18. i 19. novembra u Dimitrovgradu organizuje izložbu dimljenog svinjskog mesa - "Dani caribrodske šušenice". Manifestacija se održava svake godine sredinom novembra i promoviše gastronomiju i tradicionalne ukuse ovog kraja, sa akcentom na šušenicu, odnosno dimljeno svinjsko meso.

Pored šušenice, tu su i ostali mesni proizvodi, prerađevine od mleka, proizvodi od voća i povrća, domaća radinost i stari zanati. 

Nalaziće se i prodajni i izložbeni deo, uz bogat kulturno-zabavni program, stoji na sajtu Turističke organizacije Srbije.

Sve informacije oko prijave i cene iznajmljivanja štanda možete da dobijete na kontakt telefon 010/360873 ili u prostorijama Turističko informativnog centra svakog radnog dana.


Tagovi

Dimitrovgrad Dani caribrodske šušenice Dimljeno svinjsko meso Izložba dimljenog mesa Manifestacija Proizvodi od voća Proizvodi od povrća Šušenica


Autor

Đorđe Lalić

Više [+]

Zaljubljenik u poljoprivrednu mehanizaciju i pionir agrarnog novinarstva