Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Domaći proizvodi
  • 03.03.2020. 13:00
  • Grad Beograd, Zemun

Dani domaće kuhinje sredinom marta u Zemunu

Ljubitelji domaće kuhinje moći će na ovoj prolećnoj manifestaciji da pazare mesne proizvode, med i proizvode na bazi meda, sireve, testenine, namaze, kolače, medenjake, kao i razne vrste vina i mnoge druge namirnice koje su neophodne za jedno domaćinstvo.

Foto: Dani domaće kuhinje
  • 124
  • 5
  • 0

Udruženje "Hrana sa naših polja" organizuje prve ovogodišnje Dane domaće kuhinje 14. i 15. marta u TC Zemun Park u Zemunu. Ova manifestacija odlična je prilika da se udruže domaći proizvodi, ali i upoznaju kupci sa proizvođačima i da se na licu mesta informišu o izloženim zdravim namirnicama, ali i da se promovišu mali poljoprivredni proizvođači hrane i pića i da pronađu svoje mesto na tržištu.

Ukusni proizvodi i kreativne radionice

Ljubitelji domaće kuhinje moći će na ovoj prolećnoj manifestaciji da pazare mesne proizvode, med i proizvode na bazi meda, sireve, testenine, soseve, namaze, kolače, medenjake, sokove, kao i razne vrste vina i mnoge druge namirnice koje su neophodne za jedno domaćinstvo.

Domaća hrana čuva prave vrednosti

Organizatori pripremaju i bogat propratni sadržaj. Oba dana manifestacije od 16 do 18 časova biće održane kreativne radionice. I ovaj put mališani će biti u prilici da pokažu svoju kreativnost, tako što će šarati krofnice i medenjake, a zatim se istim i zasladiti. Radionicu će održati Sanja Despotović, kreatorka brenda "Aurora cake".

A za starije - testenina!

Oni malo stariji, ali i i deca moći će da nauče kako se izrađuje domaća ručno rađena testenina. Od testa u boji posetioci će praviti šarene ili jednobojne testenine uz asistetniciju Jelene Đurđević, koja se bavi proizvodnjom sušenih i svežih testenina i sira "Rikotanović".

Posetioci manifestacije moći će da naprave šarene i jednobojne testenine

Za najmlađe smo pripremili još jedno iznenađenje. U subotu, 14. marta od 18 do 19 časova klince će zabavljati mađioničar Nikola Stanimirović.

Vrata sajma biće otvorena oba dana, od 12 do 20 časova, a ulaz je slobodan.


Tagovi

Dani domaće kuhinje Domaći proizvodi Kolači Testenine Namazi Zemun Mali proizvođači


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Seljačka vranjska metla za metenje dvorišta.