Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dani piva
  • 05.10.2022. 10:00
  • Južnobački okrug, Vojvodina, Novi Sad

Dani piva 4. i 5. novembra na Novosadskom sajmu

Radno vreme manifestacije će biti od 18 časova, a ulaznice se mogu naći u pretprodaji na biletarnicama Gigstixa, po ceni od 500 dinara za jednodnevnu, dok će dvodnevna karta stajati 800 dinara.

Foto: Depositphoto/Vaicheslav
  • 154
  • 29
  • 0

Novosadski dani piva je nova manifestacija koja će biti održana na Novosadskom sajmu 4. i 5. novembra u Hali "Master", uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, Grada Novog Sada, kompanije Ninamedia kao glavnog organizatora i Novosadskog sajma kao suorganizatora događaja.

Izlagači će, kako je istakao član Gradskog veća za privredu Milorad Radojević, većim delom biti kraft pivare, a nije zaboravljena ni društvena odgovornost manifestacije pa će tako u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja na njihovom simulatoru "pijane vožnje" svi zainteresovani moći da uvide opasnost vožnje u alkoholisanom stanju. On je najavio dolazak "malih" i "velikih" pivara iz Srbije i regiona.

Najavljen je dolazak "malih" i "velikih" pivara iz Srbije i regiona (foto: Novosadski sajam)

Organizatori su najavili nastup Nena Belana i njegove grupe Fiumens, 4. novembra kada će nastupiti i grupa Psihomodo pop, dok će dan kasnije, koncert održati Divlje Jagode i Atomsko sklonište.

Radno vreme manifestacije će biti od 18 časova, a ulaznice se mogu naći u pretprodaji na biletarnicama Gigstixa, po ceni od 500 dinara za jednodnevnu, dok će dvodnevna karta stajati 800 dinara.


Tagovi

Novosadski dani piva Master hala Novosadski sajam Kraft pivare Male pivare


Autor

Đorđe Lalić

Više [+]

Zaljubljenik u poljoprivrednu mehanizaciju i pionir agrarnog novinarstva