Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam šljive
  • 27.06.2024. 14:00
  • Gradačac

Do kada traju prijave za izlagače na Sajmu šljive u Gradačcu?

51. Međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije - Sajam šljive održaće se krajem avgusta. Očekuje se više od 250 izlagača iz BiH i regiona

Foto: Mario Relatić
  • 97
  • 50
  • 0

Spoljnotrgovinska komora BiH poziva otvorila je prijave za učešće na 51. Međunarodom sajmu poljoprivrede i prehrambene industrije - Sajam šljive koji će biti održan od 28. do 31. avgusta 2024. godine u Sportskoj dvorani "Skenderija" u Gradačcu.

Finansiranje domaćih kompanija

Komora je pokrovitelj ovog sajma na kojem se ove godine očekuje učešće više od 250 izlagača iz Bosne i Hercegovine i regiona, isključivo iz sektora poljoprivrede i prehrambene industrije. 

Osim izlagača, na sajmu će biti prisutni partneri i mnogobrojni mediji, kao i strane organizacije koje traže priliku da podrže i finansiraju domaće kompanije, poručuju iz komore.

Konferencije, okrugli stolovi, edukacije

Planirane su razne konferencije, okrugli stolovi i edukacije. Svi izlagači će pre početka dobiti agendu sajma i na osnovu toga izabrati događaje koji im najviše odgovaraju. 

"Sajam šljive je najstarija sajamska manifestacija u Bosni i Hercegovini i od strateškog značaja za Grad Gradačac i Bosnu i Hercegovinu. Predstavlja priliku za umrežavanje, razmenu iskustava i znanja između izlagača i posetilaca i čini platformu za uspostavljanje novih poslovnih prilika", zaključuju u SKB. 

Prijavu za učešće možete preuzeti u dokumentu ispod teksta. Popunjenu, potpisanu i overenu, zainteresovani izlagači do 10. avgusta šalju na mail koji je naveden u prijavi.


Dokumenti


Tagovi

Sajam šljive Gradačac Skenderija Agenda sajma Prijava Spoljnotrgovinska komora BiH


Autorka

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi baštovanka s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.