Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Inter Agrar
  • 18.05.2017. 10:15

Fendt 1050 Vario u punom sjaju!

Kompanija Inter Agrar d.o.o sa Čeneja i ove godine predstavlja snažni Fendt 1050 Vario traktor. Po prvi put, Srbiju je posetio Peter Josef Pafen, generalni direktor kompanije "Fendt".

Foto: Aleksandra Kekić
  • 2.386
  • 111
  • 0

Kompanija Inter Agrar d.o.o sa Čeneja na ovogodišnjem Poljoprivrednom sajmu ugostila je Petera Josefa Pafena (Peter Josef Paffen), potpredsednika AGCO korporacije i direktora "Fendt" kompanije. On je, uz kupca Mileta Ostojića, posebnu pažnju posvetio traktoru Fendt 1050 Vario.

Pouzdan i efikasan traktor

Fendt 1050 Vario razlikuje se od drugih traktora prema svojim tehničko-tehnološkim rešenjima. Pouzdan je, efikasan i namenjen onima kojima je potrebna veća snaga. Ono što ga posebno odlikuje je savremena tehnologija.

"Ovaj traktor sam odabrao zajedno sa porodicom, jer smo profesionalni proizvođači. Doneće nam manje troškove, jer troši manje goriva. Karakteristike su bolje u odnosu na prethodne traktore koje smo koristili", kaže Mile Ostojić iz Sivca, prvi kupac ove godine u Srbiji.

Proizvođač kaže da su sa ovim traktorom stigli i do Južne Afrike, a da su povratne informacije odlične, jer se ostvaruje pozitivan učinak u radu.

Traktor namenjen profesionalcima

Cilj je profesionalizam

Aleš Jenčić, generalni direktor "Interexporta" naglasio je da je brend "Fendt" okrenut ka profesionalcima i da se upravo zbog toga nudi ono što je najbolje u tehnologiji obrade zemljišta. Posebno su okrenuti ka brizi o kupcima i nakon prodaje.

Na Sajmu se mogu pronaći i "Cayros" plugovi, kao i "Knoche" kombinovani valjak.

Pafen: Srbija ima potencijal

Peter Josef Pafen je prvi put došao na Novosadski sajam, kao i u Srbiju. Rekao je da je naše tržište malo, ali bitno i da ima veliki potencijal za rast.

"Imamo najprofesionalnije mašine na svetu. One nisu jeftine, ali su efikasne. Prošle godine je situacija na evropskom tržištu traktora generalno bila loša, ali prvi kvartal ove godine obećava".

Dodao je da im je cilj da ove godine proizvedu više od 15.000 traktora, a očekuje se 1.000 komada Fendt 1050 Vario.

S leva na desno: Marko Stojanović, Peter Josef Pafen, Aleš Jenčić i Mile Ostojić

Strategija za uspeh

Projekat 2020 ima za cilj da se do 2020. godine proizvede 2.020 traktora. Za to je osnovan poseban tim, a postoji pet ključnih elemenata:

  • kvalitet
  • dilerska mreža
  • izbor proizvoda
  • inovacije
  • širenje tržišta

Na Čeneju je otvorena servisna radionica opremljena po "Fendt" i "Valtra" standardima.

Saradnja sa bankama

Kupci koji žele da u svom vlasništvu imaju "Fendt", "Valtra" "Amazone", "Farmtech", "Strautmann", "Fella", "Framest" ili "Geringhoff" mašine, mogu da iskoriste neki od aranžmana sa bankama. Najavljeno je i da će se raditi na smanjenju kamata, koje su, kako je rečeno, visoke u Srbiji. Takođe, pripremljena je i ponuda koja ispunjava uslove za subvencije.

Foto: Aleksandra Kekić


Foto prilog


Tagovi

Fendt Valtra Interexport Inter Agrar Aleš Jenčić Peter Josef Pafen Mile Ostojić Fendt 1050 Vario


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.


Partner

Inter-Agrar Srb d.o.o

Međunarodni put 165, Čenej, 21233 Novi Sad, Srbija
tel: +381 (0) 21 221 4939, e-mail: info@inter-agrar.com web: http://www.inter-agrar.com

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Postavljanje kablova na rendžer zalivnom sistemu, pred predstojeću sezonu. Rendžeri su pokretne mašine za navodnjavanje, a vodu zahvataju iz kanala preko pumpnog agregata. Iz rasprskivača koji su postavljeni duž mašine voda se raspoređuje p... Više [+]