Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • InterFest 2019
  • 31.05.2019. 11:00
  • Južnobački okrug, Vojvodina, Novi Sad

Festival vina i gastronomskih specijaliteta u Novom Sadu

Ovogodišnji, 16. po redu InterFest, održaće se od 13. do 15. juna, na novosadskom Trgu slobode. Na manifestaciji predstaviće se više od 100 vinarija i proizvođača gastronomskih specijaliteta.

Foto: Facebook/Interfest
  • 585
  • 28
  • 0

Ovogodišnji, 16. po redu InterFest, održaće se od 13. do 15. juna, na novosadskom Trgu slobode. Na manifestaciji predstaviće se više od 100 vinarija i proizvođača gastronomskih specijaliteta. Odlična vina, delikatesi vrhunskog kvaliteta domaće proizvodnje uz odličan muzički program, čine InterFest jednim od najpopularnijih dešavanja.

Ove godine posetioce očekuje više od 100 izlagača, sa najkvalitetnijim vinima i odabranim muzičkim programom. Učesnici dolaze iz svih delova Srbije, ali i iz svih zemalja u okruženju.
Samo iz Srbije posetioci će moći da se upoznaju sa najkvalitetnijim vinima koja su na nedavnim takmičenjima dobila najveće ocene.

Interfest nudi i brojne radionice o novim tehnološkim dostignućima u proizvodnji vina i uzgajanju vinove loze, o promenjivim odnosima na tržištu i ugostiteljstvu, o novonastalim kategorizacijama vina, kao i veoma značajnom marketingu i neiscrpnim turističkim potencijalima koje vino ima. Na ovom događaju možete čuti i o pozitivnim efektima vina na zdravlje ljudi.

Prema rečima organizatora, sve je više onih koji bi da nauče i o načinima degustiranja, prepoznavanja i slaganja hrane i vina.

Festival je zamišljen kao promocija vinske kulture ali i turističke ponude. 


Tagovi

InterFest Novi Sad Festival vina Vinska kultura Novosadski Trg slobode Kategorizacija vina


Autor

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana Živanić, dipl.ing-master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbedne hrane.