Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Fruit Logistica 2023.
  • 21.11.2022. 15:00

Fruit Logistica 2023. okupiće skoro 2.000 izlagača iz 87 zemalja

Veliki deo izložbenog prostora je već zauzet i zbog toga su dodate hale kako bi se zadovoljila dodatna potražnja kompanija za mašine i tehnologiju.

Foto: Facebook/Fruit Logistica
  • 169
  • 8
  • 0

Fruit Logistica je vodeći sajam za sektor svežih proizvoda, voća i povrća, koji nudi brojne mogućnosti poslovanja, umrežavanja i kontakta ključnim donosiocima odluka u svakom sektoru ove industrije. Održaće se u Berlinu, Nemačkoj, od 8. do 10. februara 2023. godine.

Prethodni sajam je ugostio brojne učesnike i više od 600 kompanija izlagača, kao i više od 40 hiljada posetioca. Prema rečima organizatora, predstojeće izdanje će posetiti još više profesionalaca i entuzijasta. Na raspolaganju je 112.000 kvadratnih metara, a biće prisutno 1.994 izlagača iz 87 zemalja, najavljuju organizatori. Veliki deo izložbenog prostora je već zauzet i zbog toga su dodate hale kako bi se zadovoljila dodatna potražnja kompanija za mašine i tehnologiju.

Glavne teme izdanja 2023. uključuju logistiku, mašine i tehnologiju, kao i "Smart Agri" (pametna poljoprivreda, op.ur.). Takođe, tu je i sektor organskih proizvoda koji stalno raste i beleži sve veći broj učesnika svake godine. 

Program manifestacije uključuje najopsežniji program konferencijskih razgovora i rasprava, a svi su besplatni za poslovne posetioce. Učesnici će moći da prošire svoje razumevanje složenog međunarodnog tržišta i da nauče više o svim važnim inovacijama.

Posetioce čeka niz edukacija i društvenih događaja.

Sajam će uključivati sedam platformi za prezentaciju proizvoda: sveže voće i povrće, orašasto voće, sušeno voće, cveće, bilje, smrznuto voće i povrće i organski proizvodi. Posetiocima će ponuditi široku paletu proizvoda i događaja kao što su "Innovation Award FLIA", "Start-up Day", "Tech Stage", "Logistics Hub", "Future Lab" i "Fresh Produce Forum". Zbog toga se smatra najboljom B2B platformom koja prikazuje tržište sektora koji se brzo menja.

Takođe, postavljena je i platforma, "Fruit Logistica Online" koja podržava umrežavanje i direktnu razmenu između kompanija, donositelja odluka i kupaca. Pružiće informacije o novim proizvodima i inovativnim rešenjima u industriji svežeg voća i omogućiti mnoge pogodnosti. Za učešće je potrebno registrovati se.

Cena dnevne karte je 45 evra, za sva tri dana 85 evra, a mogu se kupiti online.

Sajam je za posetioce otvoren u sredu i četvrtak od devet do 18 i u petak od devet do 16 sati. 


Tagovi

Fruit Logistica Fruit Logistica Online Berlin Sajam


Autorka

Ranka Vojnović

Više [+]

Ranka je diplomirani inženjer poljoprivrede sa dugogodišnjim iskustvom u povrtarstvu, zaljubljenik u organsku poljoprivredu i druge oblike alternativne poljoprivrede poput biodinamike i permakulture.