Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Galenika Fitofarmacija
  • 04.07.2018. 16:15

Galenika Fitofarmacija: Dan polja jabuke

U saradnji sa partnerima, firmom Pollino Agrar d.o.o. iz Jazka Galenika Fitofarmacija organizovala je Dan polja jabuke. Prisustvovalo je oko 250 gostiju koji su došli iz svih krajeva Srbije i Republike Srpske.

Foto: Galenika Fitofarmacija
  • 726
  • 42
  • 0

U saradnji sa partnerima, firmom Pollino Agrar d.o.o. iz Jazka Galenika Fitofarmacija organizovala je Dan polja jabuke. Prisustvovalo je oko 250 gostiju koji su došli iz svih krajeva Srbije i Republike Srpske. 

Konkurentnost uz inovacije o tehnologiji zaštite i ishrane


Potreba proizvođača voća da budu u toku sa inovacijama o tehnologiji zaštite i ishrane jabuke, kruške i drugog voća je sve prisutnija, naročito ukoliko žele da budu konkurentni sa svojim proizvodima na tržištu. Na tom putu, partnerstvo sa Galenikinim stručnim timom pruža pomoć i podršku poljoprivrednim proizvođačima. 

Velika količina padavina tokom prethodnih dana ali i na sam dan polja sprečila je prvobitno planiran izlazak u voćnjak. Umesto grupnog obilaska voćnjaka, održane su prezentacije stručnog tima Galenika Fitofarmacije o tehnologiji zaštite voća i primeni proizvoda za zaštitu i ishranu biljaka, a potom je za zainteresovane omogućen obilazak voćnjaka. Proizvođači su predano pratili prezentacije dobro poznatih stručnjaka Predraga Milovanovića, Igora Petkovića ali i novih kolega - Koviljke Teomirović i Ivana Stevanovića

Veliki broj posetilaca na Danu polja jabuke


U izlaganju, stručnjaci za zaštitu voća su se osvrnuli na početak sezone i specifičnosti koje su je obeležile vegetacioni razvoj biljaka. Velike promene klimatskih uslova, naročito u vidu promenjivosti temperatura i vlage vazduha, uticale su na kretanje vegetacije što je ostavilo traga i u kasnijim fenofazama razvoja. 

Ispod teksta pogledajte foto galeriju i atmosferu sa Dana polja jabuke 2018. godine.
 

Pored preporučenog programa zaštite, predstavljena su i nova rešenja u zaštiti i ishrani bilja koje je Galenika Fitofarmacija ponudila, a posebno su prezentovani novi proizvodi koji su se našli u voćnjacima ove sezone - KULISA, LEGAT, TRITON. Pored toga detaljnije je ispričano o najznačajnijim štetnim organizmima koji prave probleme proizvođačima. 

U nastavku druženja organizovana je i nagradna igra gde su svi gosti bili učesnici, pri čemu je na kraju bilo izvučeno troje dobitnika nagradnih paketa. 


Foto prilog


Tagovi

Galenika Fitofarmacija Dan polja jabuke Pollino agrar Zaštita jabuke Kulisa Legat Triton


Partner

Galenika Fitofarmacija A.D

Batajnički drum bb, 11080 Beograd - Zemun, Srbija
tel: +381 11 3072 301, fax: +381 11 3072 310, e-mail: vasiljevic@fitofarmacija.rs web: http://www.fitofarmacija.rs/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bagrem rano procvetao