Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • FIRA 2021
  • 04.12.2021. 07:30

Hibridna FIRA 2021: Međunarodni forum poljoprivredne robotike

Trodnevni događaj okupiće proizvođače robota, poljoprivredna preduzeća, farmere, investitore, dobavljače i istraživače iz celog sveta. Kako se registrovati?

Foto: Facebook/FIRA/Paul Roquecave
  • 115
  • 20
  • 0

Šesto, hibridno izdanje Međunarodnog foruma poljoprivredne robotike, FIRA 2021 održaće se od 7. do 9. decembra, u francuskom Tuluzu i onlajn. Ovaj svetski stručni događaj za poljoprivrednu robotiku ima za cilj da okupi više od 3.000 učesnika, a upravo ovakav način održavanja pruža priliku za učestvovanje svakom zainteresovanom za ovaj deo agrara. 

Trodnevni događaj okupiće proizvođače robota, poljoprivredna preduzeća, farmere, investitore, dobavljače i istraživače iz celog sveta.

Kako najavljuju organizatori, biće ovo jedinstvena prilika za razmenu znanja, nove saradnje, osmišljavanje strategije razvoja robotike kao bi se inovativna rešenja implementirala u poljoprivredne procese koji treba da smanje svoje štetne uticaje na zdravlje ljudi, proizvodnju hrane i životne sredine. 

FIRA će okupiti 2.000 onlajn i 1.000 posetilaca u izložbenom prostoru "Labége" u Tuluzu. Tamo će biti predstavljeno 40 Ag robota i 70 izlagača. Na predavanjima, panelima i drugim susretima učestvovaće 50 međunarodnih stručnjaka. 

Na forum se možete registrovati putem ovog linka.


Tagovi

FIRA 2021 Poljoprivredna robotika Ag robot Roboti u poljoprivredi Forum Registracija


Autorka

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi baštovanka s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.