Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Fieragricola Verona
  • 30.01.2020. 13:30
  • Verona, Italija

Italijani superiorni u voćarstvu, ali ne zaostaju ni u stočarstvu

Održava se duže od veka, jedini u Italiji pokriva sve teme i područja u poljoprivredi.

Foto: Damir Rukovanjski
  • 225
  • 33
  • 0

Sadilice za povrće, mašine za berbu voća, grožđa, specijalizovana mehanizacija za rad u vinogradu, kao i brojna inovativna rešenja ono su po čemu je sajam u Veroni jedinstven. I možda bismo pomislili da je sve u senci maslina, vina, grožđa i voća i ono što se događa u stočarskom delu Fieragricola je zaista fantastično. Izložba stočarstva je zasigurno u samom vrhu svetskih sajmova, a svakako možemo svedočiti i o razvijenosti italijanskog stočarstva. Zaista imamo od njih šta da naučimo. 

Fieragricola je već više od veka značajan događaj u svetu poljoprivrede koji se održava u Veroni početkom februara svake parne godine, posebno zbog toga, što jedini u Italiji pokriva sve teme i područja u poljoprivredi. Velika posećenost i širok spektar izlagača, radionica, stručnih i naučnih susreta pozicioniraju ovaj četvorodnevni sajam kao važno mesto susreta za razgovor o poljoprivrednim temama na nivou Evropske unije.

U foto-galeriji ispod pogledajte šta smo zabeležili na ovogodišnjem Sajmu u Italiji. 


Foto prilog


Tagovi

Verona Fieragricola Sajam Sadilice Poljoprivredna mehanizacija


Autor

Damir Rukovanjski

Više [+]

Diplomirani agronom - dugogodišnji dopisnik, novinar i urednik. Urednik EU agro info od 2008 do 2013., urednik Agrotehnike, izdavač brojne stručne poljoprivredne literature. Kolumnista Agrokluba od 2008. godine.