• Mostarski sajam

Iz predostrožnosti, Mostarski sajam odložen do daljeg

Novo izdanje Mostarskog sajma prvobitno je bilo najavljeno za 13. april 2021. Ipak, planovi su promenjeni, a novi datum održavanja manifestacije ostaje nepoznat do daljeg.

Foto: Vedran Stapić
  • 42
  • 2
  • 0

Rukovodstvo Međunarodnog sajma privrede u Mostaru odlučilo je da odloži održavanje ovogodišnje sajamske manifestacije zbog epidemije virusa korona, sve dok se stanje ne stabilizuje.

Održavanje Sajma čim se poboljšaju uslovi

Kako navodie bosanski mediji, novo izdanje Mostarskog sajma prvobitno je bilo najavljeno za 13. april ove godine. Ipak, planovi su promenjeni, a novi datum njegovog održavanja ostaje nepoznat do daljeg. 

"Trenutno se ništa ne dešava dok se ne završi pandemija virusa korona ili dok se ne bude moglo okupljati. Jednostavno smo u fazi mirovanja. Nismo ugasili firmu ili nešto tako, nego nema efekta", izjavila je direktorka Sajma privrednika, Dalfina Bošnjak. Smatra da ovaj događaj nema nikakvog smisla bez posetioca. Zbog pandemije virusa korona nije održan ni lani. 

Otkazan Mostarski sajam - razlog moguće širenje virusa korona

Prema njenim rečima, plan je bio da se održi u proleće. Međutim, zbog pogoršanja epidemiološke situacije, istakla je Bošnjak, dogovor je izostao. Održavanje manifestacije nastavlja se kada se poboljšaju uslovi. 


Tagovi

Otkazan sajam Međunarodni sajam privrede Mostarski sajam Korona virus Dalfina Bošnjak


Autorka

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana Živanić, dipl.ing-master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbedne hrane.


Partner

Mostarski sajam

Rodoč bb, 88000 Mostar, Bosna i Hercegovina
tel: +387 36 350 194, e-mail: info@mostarski-sajam.com web: http://www.mostar-fair.com/