Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • WorldFood Moskva
  • 28.08.2021. 07:30
  • Rusija, Moskva

Jubilarna 30. Međunarodna izložba hrane WorldFood Moskva 2021

Na ovoj značajnoj sajamskoj izložbi očekuje se više od 1.000 izlagača i 22.000 posetilaca iz stranih zemalja i više od 40 regija Ruske federacije.

Foto: Facebook/WorldFood Moscow
  • 98
  • 6
  • 0

Izložba WorldFood Moskva glavno je mesto susreta lidera prehrambene industrije. Jubilarno, 30. izdanje održaće se od 21. do 24. septembra u Crocus Expo, najvećem istočnoevropskom izložbenom centru.  

Vodeći proizvođači i dobavljači hrane iz stranih zemalja i više od 40 regija Ruske federacije predstaviće široku paletu prehrambenih proizvoda. 

Na izložbi WorldFood u Moskvi učestvuju predstavnici trgovine na veliko i malo, ugostiteljska preduzeća, sektora HoReCa, kao i proizvođači hrane i pića.

Na ovoj značajnoj sajamskoj izložbi očekuje se više od 1.000 izlagača, 22.000 posetilaca, a najavljeno je i 16 događaja. Između ostalih, održaće se i nagradno takmičenje za proizvod godine. 

Kada je reč o epidemiološkim merama, ulaz na sajam sprovodiće se uz strogu kontrolu QR kodova koji potvrđuju status da je osoba vakcinisana, preležala Covid-19 ili ima negativan PCR test. 


Tagovi

WorldFood Moskva Izložba hrane Prehrambena industrija Moskva Crocus Expo


Autorka

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi baštovanka s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da li ste probali slatko od ljubičice? Znate li koliko je hiljada cvetova potrebno za jednu teglicu? Uskoro na Agroklub-u