Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dani trešnje 2017
  • 18.04.2017. 21:00

Jubilarni 15. međunarodni sajam u Mostaru

15. Međunarodni sajam privrede, poljoprivrede, prehrane i turizma Dani trešnje 2017. biće održan od 23. do 25. maja u Mostaru.

Foto: congerdesign / Pixabay
  • 942
  • 45
  • 0

Jubilarni, 15. Međunarodni sajam privrede, poljoprivrede, prehrane i turizma Dani trešnje 2017. biće održan od 23. do 25. maja u Mostaru.

Sajam koji se održava u obližnjim Vrapčićima, biće prilika za sve zainteresovane izlagače da predstave svoje delatnosti i proizvode. Organizatori očekuju da će okupiti do sada najveći broj izlagača iz BiH, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Mađarske i Albanije.

Očekuje se 400 domaćih i regionalnih izlagača, a u sklopu sajma će se održati i stručna predavanja o temi "Klastersko udruživanje u privrednom i poljoprivrednom sektoru". Poseban naglasak će biti stavljen na trešnje, smilje i seoski turizam.

Foto: congerdesign / Pixabay


Autorka

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednik je portala Agroklub i donosi najnovije vesti iz sveta poljoprivrede!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Cvetna pijaca održava se danas (5.4.) i sutra (6.4.) na platou ispred "Spens"-a u Novom Sadu. Svakog idućeg petka i subote tokom aprila ovde ćete moći da pronađete cveće, sadnice, med, opremu za hortikulturu.