Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AGRA Radgona
  • 23.07.2017. 08:00

Jubilarni poljoprivredni sajam u Sloveniji

55. Međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije biće održan od 26. do 31. 08. u Gornjoj Radgoni u Sloveniji.

Foto: Pomurski sejem
  • 429
  • 10
  • 0

Jubilarni 55. Međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije, biće održan od 26. do 31. 08. u Gornjoj Radgoni u Sloveniji. Ovo je najveći i najznačajniji ovakav sajam u centralnoj Evropi.

Prikazaće inovacije, atraktivne izlagače, izložbe životinja i plantaže biljnih uzoraka. Okupiće se više od 1.700 izlagača iz preko 30 država širom sveta. Ovogodišnji slogan je "Tradicionalno sveže!".

Ključni događaj biće susret sa predstavnicima Kine, a centralne teme biće održiva poljoprivreda, zelena ekonomija i ekologija.

Predstaviće se i vodeći svetski mehanizatori, kao i proizvođači hrane, vina i drugi.

Foto: Pomurski sejem


Tagovi

Sajam poljoprivrede Slovenija Gornja Radgona 2017


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Postavljanje kablova na rendžer zalivnom sistemu, pred predstojeću sezonu. Rendžeri su pokretne mašine za navodnjavanje, a vodu zahvataju iz kanala preko pumpnog agregata. Iz rasprskivača koji su postavljeni duž mašine voda se raspoređuje p... Više [+]