Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam meda
  • 06.01.2020. 16:25
  • Katar

Katar poziva proizvođače meda na veliki međunarodni sajam

Sajam će se održati na poznatoj tržnici Souq Waqif - jednoj od najvažnijih i najpoznatijih turističkih područja, kao i omiljenoj destinaciji za zabavu i kupovinu u Državi Katar.

Foto: Pixabay/VMonte13
  • 106
  • 4
  • 0

Treći međunarodni sajam meda, "Souq Waqif Honey Market 2020", koji se smatra najvećim tržištem specijalizovanim za med, održaće se u Državi Katar od 30. januara do 8. februara 2020. Sajam je prilika da preduzeća izlože i promovišu svoje proizvode u različitim kategorijama, kao i svega onog što je u vezi sa trgovinom i proizvodnjom meda.

Sajam će se održati na poznatoj tržnici Souq Waqif - jednoj od najvažnijih i najpoznatijih turističkih područja, kao i omiljenoj destinaciji za zabavu i kupovinu u Državi Katar.

Zanimljivo, organizacijski odbor se obavezuje da će za svako preduzeće koje nije iz Države Katar obezbediti besplatnu jednokrevetnu sobu sa doručkom u jednom od hotela Souq Waqifa, pod uslovom da preduzeće snosi troškove smeštaja u slučaju da im trebaju dodatne sobe. Takođe će biti popust od 40% na cenu pošiljki izvezenih iz zemlje porekla u Katar preko Katar Ervejza (Qatar Airwaysa), kao i prevoz i mesto za uvezenu robu i materijale koji će se koristiti na Sajmu.

Organizacioni odbor se obavezuje da će osigurati prevoz od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma svim učesnicima koji nisu iz Države Katar.

Preduzeća i subjekti koji žele učestvovati na ovom sajmu mogu se prijaviti putem web stranice ili imejlom na: honeymarket2020@gmail.com. Mogućnost prijave je otvorena do 26. januara 2020., a postupak prijave i učestvovanja je besplatan.


Tagovi

Sajam meda Souq Waqif Honey Market Katar


Autorka

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi baštovanka s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.