Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Biofach 2019
  • 15.02.2019. 20:00
  • Nirnberg

Ljudi, ideje i ukusi – moto sajma Biofach

Sajam Biofach u Nirnebrgu svake godine okuplja razne kako proizvode tako i ljude iz eko sveta. Ovo je mesto gde posetioci dele svoj strastveni interes za ekološku hranu, razmenjuju mišljenja, dogovaraju poslove, otkrivaju aktuelnosti u ovom sektoru i ostvaruju nove kontakte. 

Foto: Mladen Falamić
  • 65
  • 2
  • 0

Ekološka proizvodnja rastući je poljoprivredni sektor, a ekološki uzgojeni proizvodi sve traženiji, posebno na zapadu. 

Za sajam Biofach koji se održava od 13. do 16. februara u Nirnbergu, Nemačka, ekološka proizvodnja je više od etikete ili sertifikata - ekološko je znak za kvalitet, ali i uverenje da su se u proizvodnji odgovorno koristili prirodni resursi. 

Ljudi, ideje i ukusi - moto je sajma Biofach koji već 30 godina okuplja razne kako proizvode tako i ljude iz eko sveta. Ovo je mesto gde posetioci dele svoj strastveni interes za ekološku hranu, razmenjuju mišljenja, dogovaraju poslove, otkrivaju aktuelnosti u ovom sektoru i ostvaruju nove kontakte. 

Biofach okuplja sve one koji rade s poštovanjem prema životu, okolini i bližnjima. Mesto je to za one koji nisu mainstream, za poslovne žene, pionire u svojim poslovima, aktiviste, inovatore, kako lokalne, male proizvođače, tako i one veće, međunarodne. 

Paralelno s ovim sajmom održavaju se okrugli stolovi, prezentacije, otvorene panel diskusije o aktuelnim trendovima i razvoju ekološkog sektora. Naime, ekološko tržište je tržište budućnosti i zato je još važnije razmotriti kao želimo oblikovati tu budućnost - danas, stoji na stranicama Biofacha. 

U sklopu Biofacha održava se i Vivanes, sajam ekološke kozmetike. Prošle je godine ta dva sajma posetilo 3.218 izlagača te 50.000 posetilaca iz 134 zemlje. 


Tagovi

Biofach 2019 Ekološka proizvodnja Sertifikat


Autorka

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi baštovanka s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.