Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Kosmajski kazan
  • 08.09.2023. 13:30
  • Grad Beograd, Pružatovac, Mladenovac

Manifestacija "Kosmajski kazan" sutra u Pružatovcu

Program počinje u 14 časova izložbom hrane i pića malih proizvođača iz Kosmajskog kraja, pripremljenih na tradicionalan način u kazanima.

Foto: Facebook/Bibli
  • 108
  • 20
  • 0

U selu Pružatovac u subotu 9. septembra održaće se četvrta po redu manifestacija "Kosmajski kazan" u organizaciji Mesne zajednice Pružatovac i kompanije "Bibli", najavljeno je u saopštenju. Manifestacija će biti održana u dvorištu istoimene kompanije u Pružatovcu.

Cilj manifestacije je razvoj seoskog turizma, afirmacija tradicionalno pripremljene hrane i malih proizvođača, uz obogaćivanje društvenog života meštana Kosmajskog kraja. Dosadašnje manifestacije su okupile veliki broj izlagača, kao i preko 500 posetilaca.

Svoje proizvode će predstaviti mali proizvođači

Program počinje u 14 časova izložbom hrane i pića malih proizvođača iz Kosmajskog kraja, pripremljenih na tradicionalan način u kazanima. Za 16 časova planiran je kulturno-umetnički program gde će nastupiti KUD "Šumadija" iz Vlaške, predstaviće se i brat i sestra, frulaši, Jelisaveta i Svetozar Šutić, a specijalni gost biće pevač Ivan Milinković, bivši vokal grupe "Legende".


Tagovi

Kosmajski kazan Bibli Mesna zajednica Pružatovac Seoski turizam Hrana pripremljena u kazanima Izložba hrane i pića Mali proizvođači


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...