Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Fruitnet Forum South-East Europe
  • 25.11.2016. 09:30

Međunarodna konferencija o voću i povrću

Učesnici ove konferencije fokusiraće se na jak potencijal za razvoj i rast industrije svežeg voća i povrća u regionu, dok će u okviru foruma biti organizovane prezentacije vodećih kompanija u oblasti industrije svežeg voća i povrća, sa direktnom vezom sa sektorom hortikulture jugoistočne Evrope.

Foto: bigstockphoto.com, Denis Pepin
  • 140
  • 27
  • 0

U hotelu "Hajat" u Beogradu će 29. i 30. novembra biti organizovan Fruitnet Forum South-East Europe koji će okupiti vodeće kompanije i proizvođače u oblasti industrije svežeg voća i povrća. Oni će kroz diskusiju i uspostavljanje poslovnih kontakata promovisati interesovanje, investicije i inovacije u novim i rastućim oblastima poslovanja u polju svežih proizvoda.

Predstojeći forum će se fokusirati na jak potencijal za razvoj i rast industrije svežeg voća i povrća u regionu. Sadržaće prezentacije vodećih kompanija u oblasti industrije svežeg voća i povrća, sa direktnom vezom sa sektorom hortikulture jugoistočne Evrope, kao i stručne komentare i analizu regionalnih i međunarodnih kompanija, uključujući prodavce na malo, uvoznike, izvoznike, proizvođače i pružaoce usluga.

Sve vodeće kompanije u industriji svežeg voća i povrća na jednom mestu

Forum ima ambiciju da postane godišnje okupljanje predstavnika industrije svežeg voća i povrća, prvenstveno iz jugoistočnog regiona, ali i ostalog dela Evrope i sveta. Fruitnet Forum South-East Europe okupiće ceo dobavljački lanac na jednom mestu gde će predstavnici industrije svežeg voća i povrća imati prilike da nadograde svoje znanje, razmene iskustva, upoznaju buduće poslovne partnere i ostvare poslovnu saradnju. Takođe, ova konferencija će biti prilika da učesnici saznaju više o mogućnosti tržišta za proizvode gajene u regionu, da saznaju šta tržište zahteva u oblastima kao što su brendiranje, marketing i reklamiranje, da otkriju praktične načine za poboljšanje kvaliteta proizvoda kroz bolju organizaciju, dobre poljoprivredne prakse, sertifikaciju i ulaganje u novu tehnologiju kao i da se upoznaju sa potencijalnim izazovima.

Organizator Foruma je publikacija Eurofruit - član izdavačke kuće Fruitnet Media International. Fruitnet Media International je vodeći izveštavač u oblasti svežih proizvoda specijalizovan u izradi platformi za uspostavljanje poslovnih kontakata kako bi se olakšao razvoj poslovanja. Program konferencije i detaljnije informacije o ovom forumu mogu se pronaći na sajtu Fruitnet Forum South-East Europe.

Foto: bigstockphoto.com, Denis Pepin


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije


Tagovi

Fruitnet Forum South-East Europe Srbija Konferencija Voće Povrće Beograd Eurofruit Ministarstvo poljoprivrede Industrija Kompanije Brendiranje Marketing Prerađivački sektor Poslovni susreti Jugoistočna Evropa Balkan Region


Autor

Marinko Tica

Više [+]

Marinko je profesor književnosti s višegodišnjim novinarskim iskustvom u elektronskim medijima. Naročito je zainteresovan za teme i zbivanja u agraru, a zamenik je urednika na Agroklubu.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Seljačka vranjska metla za metenje dvorišta.