• Packtech Expo Balkan i Cool & Fruveg Expo Balkan
  • 01.09.2017. 09:00

Međunarodni sajam ambalaže i opreme

16. Packtech Expo Balkan i Cool & Fruveg Expo Balkan biće održani u Beogradu od 13. do 15. septembra.

Foto: Beogradski sajam / Facebook
  • 371
  • 14
  • 0

Međunarodni sajmovi ambalaže i opreme biće održani od 13. do 15. septembra na Beogradskom sajmu u halama 1 i 4.

Sajam ambalaže

Packtech Expo Balkan je Međunarodni sajam ambalaže, mašina za pakovanje i opreme za prehrambenu industriju. Ovo je veoma posećena manifestacija, jer su za nju zainteresovani predstavnici svih privrednih grana.

Pored opreme i aparata koji se koriste u prehrambenoj industriji, predstavljaju se i mašine i oprema za pakovanje, namenjeni svim industrijskim granama. Sajam je prepoznatljiv i po najraznovrsnijoj ambalaži, izrađenoj od različitih materijala - papira, kartona, lepenke, metala, stakla, drveta i tekstila.

Sajam opreme

Cool & Fruveg Expo Balkan je Međunarodni specijalizovani sajam rashladne opreme, klimatizacije, ventilacije i opreme za grejanje i preradu voća i povrća.

U COOL segmentu predstavljaju se rashladne vitrine i komore, agregati, oprema za klimatizaciju i ventilaciju, tuneli za zamrzavanje, rashladne centrale, hladnjače i bela tehnika. Klijentima se pruža logistička podrška i usluge u vezi sa montažom i servisiranjem.

Učesnici FRUVEG segmenta izlažu mašine i opremu za gajenje, branje, pranje i preradu voća i povrća, etiketiranje, barkodovanje i merenje, kontrolu kvaliteta. U ponudi su i plastenici, staklenici i sušare.

Foto: Beogradski sajam / Facebook


Tagovi

Ambalaža Oprema Saja Beogradski sajam


Autorka

Aleksandra Kekić

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi