Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Hortikultura
  • 15.06.2020. 19:00

Međunarodni sajam hortikulture na Beogradskom sajmu od 17. juna

BeoPlantFair je već godinama zaštitni znak prolećnog sajamskog kalendara, cvetni događaj koji okuplja ljubitelje prirode, zelenila i raznovrsnog cveća, i donosi savremen pogled na estetiku življenja u skladu sa prirodom.

Foto: Beogradski sajam
  • 115
  • 5
  • 0

Pod sloganom "Bašta u srcu grada" u hali 3 i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma, od srede 17. do subote 20. juna odvijaće se najmirisnija manifestacija - 25. Međunarodni sajam hortikulture BeoPlantFair.

"Biće to, u ovom trenutku za sve nas tako potreban doživljaj za oko i dušu, obogaćen sa još tri tematske izložbe - 23. Izložba lekovitog bilja i preparata od meda Darovi prirode, 8. Izložba baštenskih i parkovskih mašina i prateće opreme MotoPlantExpo i 4. Izložba organske proizvodnje Organic Fest", navodi se na sajtu Beogradskog sajma.

Sedmi Međunarodni sajam pčelarstva u Paraćinu 26. juna

BeoPlantFair je već godinama zaštitni znak prolećnog sajamskog kalendara, cvetni događaj koji okuplja ljubitelje prirode, zelenila i raznovrsnog cveća, i donosi savremen pogled na estetiku življenja u skladu sa prirodom. Sajam hortikulture upravo je mesto inspiracije i ideja za uređenje terasa, balkona, bašti i ozelenjavanje vrtova.

Ulaz - besplatan!

Na sajmu će moći da se izabere iz bogatog izbora sadnica cveća, četinara i ukrasnog bilja, kaktusa, sezonskog cveća, začinskih i aromatičnih biljaka, i kupi odabrano direktno od proizvođača. BeoPlantFair je tradicionalno odlična prilika za sve male proizvođače i domaćinstva da izađu izvan lokalnih tržišta i uspostave nove kontakte u prilog budućih saradnji.

Ulaz za posetioce u "Baštu u srcu grada" na Beogradskom sajmu je besplatan.


Tagovi

Međunarodni sajam hortikulture Beogradski sajam Četinari Sezonsko cveće Sajam BeoPlantFair


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...