Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam pčelarstva
  • 04.06.2020. 09:00
  • Pomoravski okrug, Paraćin

Sedmi Međunarodni sajam pčelarstva u Paraćinu 26. juna

Program sajma obuhvatiće, osim izlaganja pčelinjih proizvoda i kulturno-umetnički program i dodelu nagrada za likovne radove "Med i pčele" za učenike nižih razreda.

Foto: Danijela Plavšić
  • 121
  • 5
  • 0

Društvo pčelara "Grza" iz Paraćina i Turistička organizacija opštine Paraćin, pod pokroviteljstvom opštine Paraćin organizuje sedmi Međunarodni sajam pčelarstva u Paraćinu se 26. juna.

Ove godine očekuje se više posetilaca nego prošlih, a izlagača iz cele Srbije, pa se ovaj događaj smatra jednim značajnijih u regionu.

Program sajma obuhvatiće, osim izlaganja pčelinjih proizvoda i kulturno-umetnički program i dodelu nagrada za likovne radove "Med i pčele" za učenike nižih razreda, preneto je na sajtu Saveza pčelarskih organizacija Srbije (SPOS).

Međunarodni sajam lekovitog, začinskog, ukrasnog bilja i pčelinjih proizvoda u Vranju

Organizatori su pozvali sve zainteresovane proizvođače pčelarske opreme, meda i ostalih pčelinjih proizvoda da uzmu učešće na ovom sajmu.

Zainteresovani izlagači mogu da se prijave na telefon 064/173-9595, najkasnije do 20. juna.

Izlaganje na sajmu i poseta su besplatni.


Tagovi

Sajam pčelarstva Pčelarska oprema Pčelari Izlagači Parađin Međunarodni sajam Društvo pčelara Grza


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]