Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Lekovito bilje
  • 02.03.2020. 11:00
  • Pčinjski okrug, Vranje

Međunarodni sajam lekovitog, začinskog, ukrasnog bilja i pčelinjih proizvoda u Vranju

Sajam je izložbeno-prodajnog karaktera, a kako je planirano, uz bogat prateći program, na šetalištu u centru grada, biće podeljeno 150 knjiga i CD-a o gajenju lekovitog bilja. Takođe, biće održana predavanja stručnjaka.

Foto: Julijana El Omari
  • 241
  • 8
  • 0

Grad Vranje, Savez pčelarskih organizacija Srbije, Udruženje za lekovito bilje Srbije "Dr Jovan Tucakov" i Društvo pčelara "Matica" iz Vranja organizovaće u Vranju, sedmog marta prvi Međunarodni sajam lekovitog, začinskog, ukrasnog bilja i pčelinjih proizvoda, objavljeno je na zvaničnom sajtu grada Vranja.

Lekovite biljke koje možete da uzgajate u svojoj bašti

Sajam će otvoriti gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković na trgu Staniše Stošića u prisustvu državnog sekretara u Ministarstvu poljoprivrede Velimira Stanojevića, predsednika SPOS-a dr Rodoljuba Živadinovića i predsednika Udruženja za lekovito bilje "Dr Jovan Tucakov" Nebojše Stanojevića.

Značajna stručna predavanja

Sajam je izložbeno-prodajnog karaktera, a kako je planirano, uz bogat prateći program, na šetalištu u centru grada, biće podeljeno 150 knjiga i CD-a o gajenju lekovitog bilja. Takođe, biće održana predavanja stručnjaka sa temom o sakupljanja i gajenju lekovitog bilja, zatim o uzgoju medonosnog lekovitog bilja na pčelinjaku, pravljenju eteričnih ulja, kao i o pčelinjim proizvodima u unapređenju zdravlja.  

Facelija - izvrsna za pčele, ali i za zemljište

Detaljan program, možete preuzeti ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

Sajam Vranje Lekovito bilje Medonosno bilje Ukrasno bilje Začinsko bilje Stručna predvanja


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bagrem rano procvetao