• Sajam pčelarstva
  • 20.08.2019. 11:00
  • Pomoravski okrug, Jagodina

Međunarodni sajam organizovanog pčelarenja u Jagodini

Četvrti po redu Međunarodni sajam pčelarstva biće održan u Jagodini, 24. avgusta, u izletištu Potok, u 10 sati. Sajam organizuje Društvo pčelara Pomoravlje, pod pokroviteljstvom Skupštine grada Jagodine. Ulaz je besplatan.

Foto: Bigstockphoto/Galaganov
  • 97
  • 5
  • 0

Četvrti po redu Međunarodni sajam pčelarstva biće održan u Jagodini, 24. avgusta, u izletištu Potok, u 10 sati. Sajam organizuje Društvo pčelara Pomoravlje, pod pokroviteljstvom Skupštine grada Jagodine.

Manifestacija će okupiti sve ključne aktere, koji će imati priliku da predstave proizvode i usluge, ali i da se upoznaju sa najnovijim tendencijama u oblasti pčelarstva.

Izložba kompletne pčelarske opreme

Posetioci će moći da vide i bogatu izložbu pčelarske opreme, između ostalog, košnice, satne osnove, dimilice, vrcaljke, opremu za vrcanje meda, sredstva za prehranu i zaštitu pčela, lekove i stimulativna sredstva, ambalažu, medonosne biljke i drugo.

Ovogodišnji sajam u Jagodini značajan je i zbog velikog jubileja, odnosno, proslavljanja 140 godina organizovanog pčelarenja na prostoru Jagodine i okoline pa je u tu svrhu odštampan i bilten.

Ulaz na sajam je besplatan.


Tagovi

Međunarodni sajam pčelarstva Tendencije u pčelarstvu Pčelarska oprema Organizovano pčelarenje


Autorka

Ivana Živanić

Ivana Živanić, dipl.ing-master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbedne hrane.