Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam poljoprivrede
  • 28.09.2015. 16:00

Međunarodni sajam poljoprivrede u Prištini

Na Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Prištini učestvuje 20 kompanija iz Republike Srbije, a on se održava od 30. septembra do 2. oktobra 2015.

Foto: privrednakomora.me
  • 109
  • 4
  • 0

Privredna komora Srbije (PKS) saopštila je danas da će u skladu sa akcionim planom saradnje PKS-a i Privredne komore Kosova (PKK), uz podršku Međunarodne organizacije SPARK, biti organizovan nastup kompanija iz Srbije na Međunarodnom sajmu poljoprivrede, koji se održava od 30. septembra do 2. oktobra u Prištini.

Kako se navodi, nastup kompanija na Sajmu poljoprivrede se organizuje u cilju olakšavanja i podsticanja trgovine, investicija, osnivanja zajedničkih preduzeća, učešća u projektima za javne nabavke, kao i nastupa na trećim tržištima.

Dodaje se da na Sajmu poljoprivrede u Prištini učestvuje 20 kompanija - Dessert, Malina-impex, Nutriko, Destilerija Zarić - Kosjerić, Frigoland r.b, Global, BGB-Barrington group Balkan, TMB Diamond, "Boss partner", Lovo promet, Zlatiborac, Agro Projekt, Tehnoplum, Podrum Aleksić, Mara, Destilerija Čolić, Niška mlekara A.D, PG Vera, Opšte udruženje preduzetnika opštine Arilje, Vinarija Status i podrum Malča.

"Predviđeni su susreti s predstavnicima PKK-a radi unapređenja međusobne saradnje i povezivanja u drugim sektorima, kao i uklanjanja trgovinskih barijera u regionu", piše u saopštenju i dodaje da će delegaciju Srbije predvoditi predsednik PKS-a Marko Čadež.

Dan uoči sajma 29. septembra, predsednik PKS-a učestvovaće na okruglom stolu "Ekonomija - put mira i blagostanja", koji organizuju KosovoLive i NUNS, uz podršku Delegacije EU u Srbiji.

Foto: privrednakomora.me


Izvori

beta.rs


Tagovi

Međunarodni sajam poljoprivrede Marko Čadež Privredna komora Kosova SPARK Privredna komora Srbije

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da li znate koje su ovo životinje? Mala pomoć: Majka ih je okotila 13 :D