• Brčko 2018
  • 01.11.2018. 09:00

Međunarodni Sajam privrede Brčko 2018 - jedan od najznačajnijih privrednih događaja

Važnost sajma potvrđuje višegodišnji kontinuitet - tradicija održavanja Sajma, rezultati uspeha, veliki broj izlagača, kako domaćih tako i stranih.

Foto: Facebook/Katarina Djurovic
  • 52
  • 2
  • 0

Međunarodni sajam privrede/ekonomije je izuzetna prilika da se na jednom mestu sretne veliki broj poslovnih ljudi, razmene ideje, iskustva i uspostave novi kontakti.

Privredna komora Brčko distrikta BiH i ove godine organizuje 17. Međunarodni sajam privrede/ekonomije"Brčko 2018" i to u periodu od 8. do 10. novembra 2018. godine. 

Brčanski sajam predstavlja jedan od najznačajnijih privrednih/ekonomskih događaja na našim prostorima, što potvrđuje višegodišnji kontinuitet - tradicija održavanja Sajma, rezultati uspeha, veliki broj izlagača, kako domaćih tako i stranih.

"Sajam se i ove godine održava na lokaciji bivšeg TC Tropik, u Ul. Petra Kočića bb Brčko distrikt BiH. Ova lokacija se pokazala kao izuzetno pogodna za održavanje ove privredne manifestacije, te jerujemo da će kontinuitet kvaliteta biti zadovoljen i ove godine", najavljuju organizatori. 

Pored sajma u novembru održaće se i 2. biznis forum u Brčkom.


Tagovi

Brčko 2018 Brčko Sajam privrede Biznis forum


Autorka

Maja Celing Celić

Maja je hobi baštovanka s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.