Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam vina
  • 11.11.2023. 13:30
  • Grad Beograd, Beograd

Međunarodni sajam vina od 16. do 19. novembra na Beogradskom sajmu

Cilj sajma je da proslavi vrhunsko umeće majstora u proizvodnji najboljih vina i promoviše jedinstveni spoj ukusa i mirisa

Foto: Depositphoto/NewAfrica
  • 130
  • 17
  • 0

Na Beogradskom sajmu će se od 16. do 19. novembra ove godine održati međunarodni sajam "Vinska vizija Otvoreni Balkan", stoji na sajtu Turističke organizacije Srbije.

Cilj sajma je da proslavi vrhunsko umeće majstora u proizvodnji najboljih vina i promoviše jedinstveni spoj ukusa i mirisa koji predstavljaju kako duh samog Balkana, njegovu geografiju i bogatstvo sorti, tako mentalitet onih koji na poseban način uživaju u vinima ovog i drugih podneblja.

Očekuje se da će sajam ove godine okupiti više od 570 izlagača iz brojnih vinarija, destilerija, distributera, predstavnika HORECA lanaca i renomiranih instituta iz preko 28 zemalja, prenosi Tanjug. Podseća se da je Međunarodni sajam vina "Vinska vizija Otvorenog Balkana" prošle godine okupio više od 350 izlagača i preko 30.000 posetilaca.

Ništa bez domaće hrane i rakije

Vinska vizija, kako se dodaje je platforma za jačanje postojećih odnosa i stvaranje novih poslovnih saveza unutar regionalne i svetske vinske scene i kroz direktne interakcije, profesionalci mogu otkriti nove tržišne trendove, upoznati se sa inovacijama i tehnologijama, te stvoriti čvrste temelje za održiv rast vinarskog sektora.

Tokom četiri dana trajanja ove manifestacije, kako je najavljeno biće održani i programi poput "Food Vision-a" i Rakija segmenta, a predstaviće se i balkanske kulinarske tradicije koje nose u sebi izvornu, zdravu pripremu domaćih obroka, od namirnica iz prirodnog, organskog uzgoja, po receptima naših predaka.


Tagovi

Vinska vizija Otvoreni Balkan Međunarodni sajam vina Food Vision Rakija segment Promocija vina


Autor

Đorđe Lalić

Više [+]

Zaljubljenik u poljoprivrednu mehanizaciju i pionir agrarnog novinarstva