• Agro Belgrade 2020
  • 08.08.2019. 11:00
  • Grad Beograd, Beograd

Međunarodni sajam voćarstva, vinogradarstva i povrtarstva, od sledeće godine i u Beogradu

Beogradski međunarodni sajam voćarstva, vinogradarstva i povrtarstva, Agro Belgrade 2020, održava se od 30. januara do 01. februara sledeće godine, na Beogradskom sajmu i predstavlja vodeću manifestaciju u regionu Zapadnog Balkana i Jugoistočne Evrope.

Foto: Facebook/AgroBelgrade
  • 456
  • 14
  • 0

Beogradski međunarodni sajam voćarstva, vinogradarstva i povrtarstva, Agro Belgrade 2020, održava se od 30. januara do 01. februara sledeće godine, na Beogradskom sajmu.

Agro Belgrade 2020 predstavlja vodeću manifestaciju u regionu Zapadnog Balkana i Jugoistočne Evrope. Događaj je sajamsko - konferencijskog tipa i okuplja najvažnije kompanije iz oblasti voćarstva, vinogradarstva, povrtarstva, kao i većinu poljoprivrednih zadruga iz Srbije.

Informišite se o aktuelnostima u agraru

Sajamski deo rezervisan je za preko 1.000 izlagača, uključujući najveće svetske kompanije dok će se prateći konferencijski program i okrugli sto, baviti aktuelnim izazovima u agraru, kao što su primena savremenih teholoških rešenja u poljoprivredi, organska proizvodnja, EU politike u poljoprivredi i uticaji klimatskih promena na proizvodnju hrane.

O sajmu možete da se informišete iz brošure koja se nalazi ispod teksta.

Cilj poljoprivrednog sajma je da privuče najširi krug zainteresovanih strana i ostvari komunikaciju sa onima koji žele da prošire krug svojih poslovnih kontakata i budu u toku sa savremenim trendovima u agrarnom sektoru.

Na 25.000 kvadratnih metara izložbenog prostora biće prisutno 1.000 izlagača, a očekuje se oko 50.000 posetilaca u tri dana sajma i 12 konferencija.

Kako brendirati agroproizvode - saznajte na sajmu

Posetiocima će se na manifestaciji predstaviti renomirane semenske kuće, proizvođači i distributeri poljomehanizacije, predstavnici prehrambene industrije, tematske nevladine organizacije i fondovi, konsultantske kuće, naučne institucije i mnogi drugi.

Saznajte nešto novo o brendingu i reklamiranju poljoprivrednih proizvoda, o kontroli kvaliteta, sertifikaciji i standardizaciji, o opremi i komponentama za održavanje poljoprivredne mehanizacije, rezervnim delovima, servisima i mnogim drugim temama.


Dokumenti


Tagovi

Međunarodni sajam AgroBelgrade 2020 Sajam poljoprivrede Regionalna manifestacija Agrarni sektor Sajam voćarstva vinogradarstva i povrtarstva Poljoprivredne zadruge


Autorka

Ivana Živanić

Ivana Živanić, dipl.ing-master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbedne hrane.