Pretraživanje tekstova
Zainteresovani proizvođači mogu da dostave uzorke, po dve boce istog pića, na ocenjivanje u prostorije "stare biblioteke", u Karađorđevom konaku do 5. oktobra. Cena po uzorku je 1.000 dinara, a za više od dva uzorka plaća se kotizacija od 2.000 dinara.
Međunarodno ocenjivanje vina i rakija "Oplenac fest", 16. po redu, biće organizovano 6. oktobra, u Kraljevom podrumu u Topoli, prenosi RTV Šumadija.
Zainteresovani proizvođači mogu da dostave uzorke, po dve boce istog pića, na ocenjivanje u prostorije "stare biblioteke", u Karađorđevom konaku do 5. oktobra. Cena po uzorku je 1.000 dinara, a za više od dva uzorka plaća se kotizacija od 2.000 dinara.
Siniša Ostojić: Od ovogodišnjeg grožđa lagana i lepršava vina
U komisiji za ocenjivanje vina koje će zvanično biti 7. oktobra biće prof. dr Slobodan Jović, doc. dr Aleksandar Petrović, dr Marko Malićanin i dipl. ing. Saša Tomić, dok će ocenjivanje rakija biti održano isti dan, a u komisiju čine prof. dr Ninoslav Nikićević, dr Branko Popović, dr Ivan Urošević i dipl. ing. Ljubiša Stanković, prenosi TopPress.
Zvanična dodela nagrada održaće se 10. oktobra sa početkom od 11h na centralnoj bini Oplenačke berbe u Karađorđevom konaku.
Kontakt telefoni za više informacija su: 064/6155523, 069/5662081, 064/8614288 i 064/8614286.
Tagovi
Međunarodno ocenjivanje Vino Rakija Uzorci Oplenac fest
Autorka
Više [+]
Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...
Trenutno nema komentara. Budi prvi i komentariši!
Da li ste čuli za Orašanku - polusuvu šljivu punjenu orasima, obloženu čokoladom sa dodatkom mlevenog keksa ili kokosa? Jedna greška prilikom projektovanja sušare navela je Slađana Maksića, penzionera iz Orešca da napravi ovaj srpski delika... Više [+]
Da li ste čuli za Orašanku - polusuvu šljivu punjenu orasima, obloženu čokoladom sa dodatkom mlevenog keksa ili kokosa? Jedna greška prilikom projektovanja sušare navela je Slađana Maksića, penzionera iz Orešca da napravi ovaj srpski delikates koji je proteklih godina više puta nagrađivan. Više o tome pročitajte uskoro na Agroklub-u!