Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Milanski sajam
  • 28.01.2023. 15:00
  • Milano, Italija

Milanski "Myplant & Garden" - najvažniji sajam hortikulture, vrtova i zelenih površina

Osim što će proizvođači moći da nađu poslovne saradnike i posetioci će moći da uživaju u dekoracijama, uređenju prostora, vrtnom nameštaju i opremi, i još mnogo toga.

Foto: Myplant & Garden
  • 115
  • 25
  • 0

Myplant & Garden je najvažnija međunarodna manifestacija za hortikulturu, vrtove i formiranje zelenih konstrukcija i površina. Sedmo izdanje održava se od 22. do 24. februara 2023. godine u italijanskom gradu Milanu. Sajam će prva dva dana biti otvoren od devet do 18, a treći dan od devet do 17 časova.

Pokrenut je 2015. godine i održava se u paviljonima Fiera Milano Rho Fero. To je najveći sajamski prostor u Evropi i prostire se na 730.000 m² i ima obezbeđeno 10.000 parking mesta.

Najprestižniji hortikulturni događaj

Trodnevna manifestacija je mesto svih bitnijih B2B okupljanja izlagača, kupaca i stručnjaka iz ovog sektora.

Na njoj će biti predstavljeni rasadnici, cveće, mehanizacija, usluge i sve što je povezano sa temom sajma.

Bogatstvo zelenila 

U 2022. godini bilo je 650 izlagača od kojih je 20 odsto bilo iz inostranstva i gotovo 19.000 posetilaca. 

Rastuća industrija

Brojni izlagači će i ove godine predstaviti različite aspekte rastuće industrije. U svetu inovacija posetiocima će biti predstavljne mašine za navodnjavanje, preradu zemljišta, prekvalifikaciju zelenih površina, sakupljanje i tretman vode kao i klimatizaciju. Osim što će proizvođači moći naći poslovne saradnike i posetioci će moći da uživaju u dekoracijama, uređenju prostora, vrtnom nameštaju i opremi, i još mnogo toga. Takođe, biće organizovane konferencije, seminari i razni događaji.

Više informacija o samu potražite na ovom linku

Cena karta se kreće od 20 evra za prvi dan do 40 evra za treći dan. On-line ulaznice su nešto jeftinije i kreću se od 15 do 30 evra. Deca od 11 do 17 godina, koja imaju pratnju, mogu dobiti karte po sniženim cenama. Deca mlađa od 10 ne mogu ući na izložbu osim ako roditelji ili odrasla osoba u pratnji na recepciji ne popuni izjavu o odgovornosti.


Foto prilog


Tagovi

Myplant & Garden Milano Sajam hortikulture Italija Sajam cveća Cena karata


Autorka

Ranka Vojnović

Više [+]

Ranka je diplomirani inženjer poljoprivrede sa dugogodišnjim iskustvom u povrtarstvu, zaljubljenik u organsku poljoprivredu i druge oblike alternativne poljoprivrede poput biodinamike i permakulture.